Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért baj ha pénzes pasit akarok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj ha pénzes pasit akarok?

Figyelt kérdés

2016. máj. 6. 21:59
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Szerinted aki gazdag az hülye is? Akinek enbyi pénze van az nem vesz el pénzéhes qrvákat vagy ga igen bebiztosítja magát házassági szerődésekkel vagy off shore számlákkal.

Amiket meg leírtál azzal nem értem mi a baj.

2016. máj. 7. 11:07
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

"én se tudnék közös jövőt elképzelni egy olyan pasival, akitől csak merev f-szt és rágót kapok. "

Akkor remélem te sem csak egy nedves pinát tudsz adni.

2016. máj. 7. 11:09
 23/25 anonim válasza:
miért lenne baj? az baj ,ha pénzes nőt akarok?
2016. máj. 7. 15:01
 24/25 anonim ***** válasza:
Szerintem abszolut nem baj, logikus!!!! 47/f
2016. dec. 26. 19:52
 25/25 anonim ***** válasza:

Nem baj, ha r_banc vagy. Szabad ország.

Akarom mondani, hogy k_rva vagy. A ribi ingyen csinálja.

Viszont pénzes pasinak nem fogsz kelleni, mert neked csak a pénze kell. A pénzes emberek nem hülyék.

Semmi mást nem tudnál ebbe a kapcsolatba beletenni a testeden kívül, ahogy már előttem is írták.

Ha szerencséd van lesz 1-2 jól fizetett meneted.

Kivétel az idős emberek, akiknek már jó, ha csak a pénzük miatt van velük valaki, mert a testi vonzalom, szerelem esélye semmis. Lásd Andy Vajna.

Szóval vagy hivatásos leszel, vagy öregemberekre veted ki a hálód.

2016. dec. 26. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!