Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért baj ha pénzes pasit akarok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj ha pénzes pasit akarok?

Figyelt kérdés

2016. máj. 6. 21:59
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
35%

Nem baj!

Akarj csak! :) :D

2016. máj. 6. 22:09
 12/25 anonim ***** válasza:
36%
azoknál alap az anál,mélytorok,birod majd?
2016. máj. 6. 22:14
 13/25 anonim ***** válasza:
nekem aztán nembaj h te mit szeretnél:D
2016. máj. 6. 22:18
 14/25 anonim ***** válasza:
45%

Készülj fel arra, hogy fájni fog. Mindig az lesz amit ő akar. Mert keress a legtöbbet. Készen állsz rá?

Bármilyen baromságba belevihet készülj fel.

Alap az erőszakolás is. Ha megcsalod akár az életeddel fizethetsz ezek befolyásos emberek. Vigyázz vele. Tudnod kell azt is mikor vágyik a szexre ha néha hibázol akár dobhat is. De általában ha pénzre hajtasz vedd el majd kapd rajta egy másik nővel mert ők szeretnek huncutkodni mással. Aztán válj el tőle mert megcsalt XD és vidd el a fele pénzét XDDD

2016. máj. 6. 22:18
 15/25 anonim ***** válasza:

Bajnak nem baj, de sokkal jobban jársz ha te magad válsz pénzessé, és ezáltal függetlenné.

Tudom, ahhoz tanulni és dolgozni kéne amit ti nem szerettek, így inkább kiszolgáltatjátok a testeket és a lelketeket pénzért.

Engem nem zavar, mert én inkább tanultam és dolgoztam, és lett pénzem. Mindenki úgy csinálja a dolgait ahogy akarja.

(Egy pénzes csaj)

2016. máj. 6. 22:23
 16/25 anonim ***** válasza:
74%
Nem baj, csak ne háborodj fel, ha nem tartanak sokra.
2016. máj. 6. 22:29
 17/25 orwwrogvold ***** válasza:
93%
Egyáltalán nem baj, én se tudnék közös jövőt elképzelni egy olyan pasival, akitől csak merev f-szt és rágót kapok. :) De azért ez nem úgy megy, hogy a legelső pénzes pasit behálózom, mert azért vannak más igényeim és elvárásaim is, de én mindig is tehetős férfiakkal ismerkedtem. :)
2016. máj. 6. 23:11
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem baj, ha te pénzes pasit akarnál, viszont engem nem tudnál lehúzni. Nem mindegy, hogy te miért akarsz pénzes pasit. Ha azért, hogy téged eltartson, és abból fedezd a szolit, ruhákat, cipőket, ilyesmiket, akkor az úgy para. De, ha úgy gondolod a pénzes pasit, hogy te is dolgozol, csak ő többet keres, úgy más.
2016. máj. 7. 00:17
 19/25 anonim ***** válasza:

És miért a szexualitás kategóriába írtad ezt?

Talán nem véletlen,hogy nem a párkapcsolat témakörben.

Én nem ítélkezek.

Én csak abban az esetben mennék bele ilyesmibe,ha csak a testemet kellene eladni,viszont ha tárgyként akarna kezelni,minden lépésemet követn,és megmondani mikor mit csináljak,az már nem lenne nagy szám.

A szabadság teljes feladása nem éri meg,kompromisszumokkal viszont nem gáz,de ilyen pasi nagyon kevés van,aki nem élne vissza a hatalmával...

2016. máj. 7. 03:12
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
A pénzéhes csajokkal én úgy vagyok, hogy nem ítélem el őket, de ahogy ők is lelépnének ha nem lenne lóvé, ne lepődjenek meg ha a pénzes pasi is lecseréli őket amint egy jobb testű, vagy akár fiatalabb jobb testű nőt talál. Azt kapják amit adnak, így fer :) 26/F
2016. máj. 7. 07:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!