Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Készülj fel arra, hogy fájni fog. Mindig az lesz amit ő akar. Mert keress a legtöbbet. Készen állsz rá?
Bármilyen baromságba belevihet készülj fel.
Alap az erőszakolás is. Ha megcsalod akár az életeddel fizethetsz ezek befolyásos emberek. Vigyázz vele. Tudnod kell azt is mikor vágyik a szexre ha néha hibázol akár dobhat is. De általában ha pénzre hajtasz vedd el majd kapd rajta egy másik nővel mert ők szeretnek huncutkodni mással. Aztán válj el tőle mert megcsalt XD és vidd el a fele pénzét XDDD
Bajnak nem baj, de sokkal jobban jársz ha te magad válsz pénzessé, és ezáltal függetlenné.
Tudom, ahhoz tanulni és dolgozni kéne amit ti nem szerettek, így inkább kiszolgáltatjátok a testeket és a lelketeket pénzért.
Engem nem zavar, mert én inkább tanultam és dolgoztam, és lett pénzem. Mindenki úgy csinálja a dolgait ahogy akarja.
(Egy pénzes csaj)
És miért a szexualitás kategóriába írtad ezt?
Talán nem véletlen,hogy nem a párkapcsolat témakörben.
Én nem ítélkezek.
Én csak abban az esetben mennék bele ilyesmibe,ha csak a testemet kellene eladni,viszont ha tárgyként akarna kezelni,minden lépésemet követn,és megmondani mikor mit csináljak,az már nem lenne nagy szám.
A szabadság teljes feladása nem éri meg,kompromisszumokkal viszont nem gáz,de ilyen pasi nagyon kevés van,aki nem élne vissza a hatalmával...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!