Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/25 Noren1989 válasza:
Nekünk aztán semmi bajunk nincs ezzel, meg a pénzes pasiknak sem.
26/F
2/25 anonim válasza:
Engem nem zavar minde ki aut csinal amit szeretne szabad orszag..
3/25 anonim válasza:
Nekem se fáj a dolog különösebben.
4/25 anonim válasza:
nincs ezzel baj ő megveszi amit akarsz te kiszolgálod minden sexuális kérését bármikor.üzlet.
5/25 anonim válasza:
És a pénzén kívűl más nem is számít? A természete, a modora, a viselkedése, az érdeklődési köre, a kultúráltsága, stb? A szexről nem is beszélve!
6/25 anonim válasza:
Nem probléma. Ez egy kis társadalom kritka. De engem nem zavar. Ez egy szabad ország állítólag itt "Demokrácia" van. Azt csinálsz amit akarsz. Ülj be a mekibe hátha találsz ott egy BMW -s iPhone 6s vel rendelkező csávót akinek 23 cm a farka. Tett róla fel képet is. Nike Jordan cipő je van. Tiszta 100 ezer Ft val van felöltözve.
7/25 anonim válasza:
Nem baj. Nyilván nincs kedved a nulláról kezdeni valakivel, kuporgatni lakásra, autóra stb. Könnyebb beleülni a jóba. De ennek "ára" van, általában...
8/25 anonim válasza:
Te mit tudsz nyújtani a pénzes pasinak? Puncit? Ennyit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!