Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vissza akarok vágni, lehetséges? (melegek is válaszolhatnak)
Múltkor nagy nehezen rávett a párom hogy sétáljunk távirányítós vibrátorral és így gyötört. Ne legyen félreértés kellemes érzés volt de ugyan akkor kínos is.
Az a kérdésem hogy hogyan lehetne hasonlóképen visszavágni neki? Van hasonló dolog férfiaknak is ? Esetleg prosztata vibrátorral el lehet érni hasonló kínzást? Azt szeretném hogy ő is hasonlóan jó és kínos élményt szerezzen mint én.
Például dugd el előle a gatyáit és kényszerítsd rá, hogy a te bugyijaidat viselje. Otthon akár teljesen nőibe is öltöztetheted.
Amúgy az a vibráló tojás férfiaknál is működik, csak arra kell figyelni, hogy nagyon rövid a madzagja, így ha felcsúszik, elég nehéz lesz kiszedni. Érdemesebb inkább valami anális játékot szerezni neki erre a célra.
Sőt, akár ilyen latex gatyákat is lehet kapni:
Nekünk egy szűk gatya és egy pillangóvibri vált be:
Na azt nem tudom, hogy ilyet gyártanak-e vezeték nélküli távirányítóval, én eddig csak vezetékessel láttam. Igazából ez egy csiklóizgató, ami a pántokkal szépen a helyén tartja magát, de egy szűk gatyát vagy bugyit felvéve férfiaknak is jó.
érdekesnek tűnik ...
más ötlet ?
A vibritojás fiúknak is nagyon jó. :) Tapasztalatból mondom, mert nekem is van, meg barátnőmnek is. :) Mi sokszor sétálgatunk így, mint ti, vibrivel a hátsónkban, ill barátnőm punciban hordja sűrűbben. :) Nálam az övének a távirányítója, nála meg az én vibrimé. :)
Nekem nagyon kellemesen izgatja a prosztatámat, imádom, amikor váratlanul bekapcsolja. :) Ha nem is minden nap, de elég sűrűn használjuk, de nekem még nem volt olyan hogy ne jött volna ki, pedig nem egyszer bent volt már annyira, hogy a madzagja is teljesen becsúszott. :) Sőt így kényelmesebb is, mert kikapcsolt állapotban nem is érzem, hogy a fenekemben van. De bekapcsolva elég intenzíven stimulálja a prosztatámat, ami isteni jó érzés. Leülve, simán kitolható, mintha nagyvécézni kellene. Szóval nem fog keringeni a bélrendszerben hetekig. :)
Kipróbáltuk a vibro tojást de nem érez csak annyit hogy valami rezeg, de élvezeti faktora nincs számára. lehet hogy a miénk gyenge lenne? tudtok valami igazán erőset amivel van tapasztalataitok?
(linket küldhetek a tojásról)
Az nem a vibráló tojás hibája. A prosztatájának izgatása akkor élvezetes, ha masszírozzák. Az, hogy odabent rezeg valami, akkor ad pluszt, ha a farkát is izgatják.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!