Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek is volt már ilyen?
Figyelt kérdés
Mostanában úgy érzem megcsal a feleségem ezt abból gondolom ,hogy mostanában nem érzem azt ,hogy úgy vonzódna hozzám mint elötte, mikor hazaérek és szexelnék itt vannak a barátnői aztán ezt megmondtam neki ,hogy nem tetszik de ma megint ugyanezt megcsinálta…! Szerintetek megcsal? Vagy már nem kíván annyira mint régen? Neketek nők/férfiak mi okotol volt arra,hogy kibújjatok a szex alol?2016. máj. 4. 22:16
2/6 anonim válasza:
Igen megcsal a baràtnőival. De fogadjunk te is megcsalod őt!!!
3/6 anonim válasza:
ma 22:35
fogadjunk te is megcsalod a pasikat
4/6 anonim válasza:
22:35 vagyok én nem csalok meg senkit,mivel nincs kit. Csak ismerem a férfiakat.....
5/6 A kérdező kommentje:
Volt ok amiért ti bújtatok már ki szex alol?
2016. máj. 4. 23:10
6/6 anonim válasza:
Nem csal meg csak megvagy neki mint a gombostűre húzott bogár a kis herpeszes, szemüveges hülyegyerek gyűjteményében. Így aztán neki a szex már nem fontos és egyre kevésbé lesz az,nem is érti neked mi bajod van, biztos benne, hogy szexőrült vagy mert könyörögsz a heti egyért. Te pedig ha megmered csalni emiatt a világ legaljasabbja leszel. Elváltok és ő mindenkivel szanaszét fogja krni magát bosszúból. Summa summárum téged végülis un ezért nem kefél, el nem hagy mert apának jó leszel, de ha megcsalod akkor ezt az egyetlen szemében jó tulajdonságodat is lenullázod. True story
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!