Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátom kövér,és rajtam is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom kövér,és rajtam is van nem kevés felesleg, de én mozgékony vagyok,ő nem. Állandóan minden póznál nyafog,hogy neki kényelmetlen,nem jó úgy, elcsúszik a lába stb,és feladtam a vele való bajlódást. Miért ennyire gyökér?

Figyelt kérdés
Egész álló nap ül a számítógép előtt, semmit sem mozog. Természetesen,nem annyira kövér,hogy gurul is, de lusta mint a fene. Amikor aktusra kerülne a sor, elfekszik az ágyon,és vigyorral a képén azt mondja,hogy csináljak vele amit akarok,mert ő nem fog megmozdulni. Egyszerűen az élettől is elmegy ilyenkor a kedvem, főleg,hogy fel sem áll neki rendesen. Hogy lehet egy férfiban ennyire 0 tartás? Már nem is érdekel, amikor "kifekszik", egyszerűen otthagyom,és ennyi. Viszont a frusztráltság,és a harag bennem marad. Mégis mi az,hogy ő férfi létére nem hajlandó semmit csinálni,és a nőtől várja a csodát? Meg az,hogy 99%-ban szopás után nincs aktus, maximum nyalás és annyi? Hogy nevezheti ezt egyáltalán szexnek?
febr. 17. 08:21
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
És azt még kihagytam a kérdésből,hogy rengetegszer azon is hisztizik, hogy "nehéz" vagyok neki,és akárhova fekszem rá, vagy dőlök neki, jajj jajj nehéz vagy szállj le rólam.. Más meg simán elbír..Ráadásul a sima misszionáriusban emelgetnie sem kell,és mégsem csinál semmit, inkább nincs szex csak,hogy mozdulnia ne kelljen.
febr. 17. 08:23
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem illetek egymáshoz, ennyi.

Lehetne ragozni meg rágódni rajta, de nem egyformák vagytok.

febr. 17. 08:25
 3/11 anonim ***** válasza:

Jézusom, 7 évig voltam ilyen kapcsolatban 😀😀 bár én nem voltam túlsúlyos, csak az exem. Ugyanez volt a forgatókönyv. Egy ideig próbálkoztam, de az utolsó években jó ha havi 1 szex volt. De már nem is bántam, mert fel sem izgultam rá.

Sőt, már nem is éreztem magam se szexinek se nőiesnek. Egyszerűen a kisujját sem akarta mozdítani, de elvárta uszadékfa pózban hogy én dolgozzak rajta. De még csak meg sem keményedett rendesen neki. Mondanom sem kell, miután ő elélvezett hogy velem mi van egyáltalán nem érdekelte.

Nem mondom, hogy ezen ment el a kapcsolat, de utólag áldom az eget hogy nem maradtunk együtt, lett egy egészséges szexuális adottságokkal rendelkező párom, és rájöttem hogy én is ennél többet érek.

Szóval tapasztalatból mondom, keress mást. Vagy ha szerelmes vagy akkor beszélj vele erről.

febr. 17. 08:31
 4/11 anonim ***** válasza:
add nekem kölcsön én szeretem az ilyen pasikat:P
febr. 17. 08:36
 5/11 A kérdező kommentje:
Második hozzászóló. Ugyan ez a felállás, csak itt azért annyiban másabb,hogy ő akarja,hogy én is el tudjak élvezni, ugye itt jön az orális szex, tehát nem hagy úgy. De nekem az kevés, és egy idő után unalmas is,hogy mindig ugyan az a forgatókönyv,nem erre vágyom. Hiába kommunikálom le vele, akkor sem tesz máshogy, hanem játssza a mozdulatlan fatörzset. Nekem egészséges szexuális vágyakkal rendelkező, mozgásban nem akadályoztatott férfira lenne szükségem,nem egy darab fára. Ilyenkor azzal vág vissza,hogy egy másik nő ezt elfogadná, meg így meg úgy..én meg kapásból rá szoktam vágni. Jaaaaaa, két nap után repülnél, vagy ki az ajtón,vagy az internetre egy tündéri kis poszt kíséretében.. Mert ezt kevés hozzám hasonló ostoba tűrte volna el, ennyi ideig..
febr. 17. 08:40
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

Hát a te megnyilvánulásod sokat elmondd rólad és arról hogy állsz a másikhoz

Gondolom akkor is ilyen alkatú volt mikor megismerted

Ha nem gatyában hordanád a nem létező eszed tudtad volna hogy egy nagy testsúlyú nőt. Rm tudsz ide oda pakolni és nem is lesz vele felhőtlen minden póz valami kivitelezhetetlen a súlya miatt

Amilyen stílusban írtad ezt a kérdés

Bszki fiam jobban járna ez a lány ha elengednéd

N31

febr. 17. 08:48
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem itt nincs miről beszélni, hagyd ott, nem érdemel téged. Nem is értem a pasid. Ott vagy te, mint aki tesz a dologért, próbálkozik, igénye van a jobbra, de le se szar...

Bárcsak nekem lenne ilyen párom.

febr. 17. 08:49
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

Jaj félre olvastam

Azt hittem hogy a csajszi a husika

Na de a lényegen se változtat

Hagyd el a csávót nincs szüksége egy nárcisztikus luvnyára

febr. 17. 08:49
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem férfi az ilyen!!!

Én is pocakos vagyok, de szeretem megdöngetni a nőmet rendesen, mégha közben néha majd le is szakad a derekam a mozgástól és szakad rólam a víz 5 perc után. De mindenért kárpótol ahogy hallom közben a nyögését, meg ahogy cuppog közben a puncija és a végén ahogy orgazmusa lesz...

44F

febr. 17. 08:50
 10/11 anonim ***** válasza:
Miért vagy vele?
febr. 17. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!