Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok! Nektek volt már olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Nektek volt már olyan pasitok, aki kövér volt (100kg feletti), viszont nagy és vastag farka volt? Ha igen, milyen volt vele a szex? Meddig bírta? Pozitív vagy inkább negatív élmény volt számotokra?

Figyelt kérdés

#férfi #Nagy farokkal
febr. 17. 09:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

130 kg 2 méteres párom volt.

19 centi volt a farka. Aránylag vastag is.

Jól bírta. Nekem legjobb tapasztalatom van vele.

Legjobb szerető volt.

febr. 17. 09:48
 2/7 anonim ***** válasza:
76%
Én 103 kg vagyok, igaz csak átlagos hosszú a farkam, de vastag. Viszont attól, hogy 100 felett vagyok (188 centivel) miért fulladnék ki idő előtt? Nem szoktam fújtatni, mint egy gőzmozdony, jó kondiban vagyok 😄
febr. 17. 09:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is 100-102kg vagyok, de a magasságomhoz képest... Nem vagyok kövér. Mindenki 85-90nel gondol.
febr. 17. 10:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Anno voltam 120 kg is, hát ja nem akkor nyomtam le több órás meneteket, elég hamar elfogyott a szufla. Hiába na, a sport nem csak egészséges, de bizony az ágyban is segít :)
febr. 17. 10:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Na ugye, hogy egyetlen válaszoló sem csaj? Attól, hogy valaki 100 kg feletti, még lehet sportos. Én sem eszek sokat. De még a levegő is hízlal. Mindig sportoltam, sokáig nehéz fizikai munkát végeztem. Nem eszek többet, mint amit a kórházakban adnak. Mégis 110 feletti a súlyom évtizedek óta.
febr. 17. 12:01
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
#5 mondjuk mert nők alig-alig vannak az oldalon. Ha regisztrál is valamelyik egy kérdés miatt utána sikítva menekül mert azonnal 10-15 privit kap mindegyik amiben farokképekkel, bunkó, bepróbálkozásokkal zaklatják.
febr. 17. 15:45
 7/7 anonim ***** válasza:

Jön egy két privát de farok képet, a gyerek válal@snál küldtek, itt még sosem.

Mondjuk aki nem akar privit ne nézze meg, én kiváncsi vagyok mi jött de utána tiltom ha barom

febr. 17. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!