Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti is így vagytok az anális szexel?
Figyelt kérdés
A barátnőm tized annyi idő alatt képes elélvezni anális szex közben, mint rendes szeretkezéskor.
Nagyjából 10-et lökök rajta és készen van. Azt vettem észre sokkal intenzívebben éli meg mint a hüvelyi szexet.
Ti hogy vagytok ezzel?
36/ F
2016. máj. 1. 10:04
11/14 anonim válasza:
minden rését habosra kell köpülni ne sajnáld azé van
12/14 anonim válasza:
Lehet hogy székrekedése van és nem akar hashajtót szedni, ezután meg tud kakálni rendesen
13/14 anonim válasza:
A hüvely falát így is elérheti a pènisz ha olyan szögben hatod be és el pehet jutni az orgazmusig. Az én bnőm is nagyon sokat kezdeményezett ilyen téren mert odafigyeltem rá és élvezte. Az első pár komme telőt meg sajnálom talán majd találnak olyan pasit aki úgy tudja csinálni hogy mindkettőnek jö legyen
14/14 anonim válasza:
Mi rendszeresen csináljuk popsiba,heti 1 és a párom 3-4szer is el tud menni.Ja és azt mondja hogy erősebb mint a hüveji-vagy a csikló orgazmusa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!