Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Eddig 3x elégítettem ki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eddig 3x elégítettem ki orálisan a párom, de mióta próbáltam azóta folyton ezt csinálnám. Normális ez? 19L

Figyelt kérdés
(Privátokat nem kérek, mert nem válaszolok, van barátom!)
2016. ápr. 30. 23:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

csak ne felejtsd el, hogy ami a párodnak jó az másnak nem biztos! persze ez most nem fontos, csak ha majd szétmentek egyszer neadjisten és abban a hitben leszel hogy úgy minden jó, ahogy begyakoroltad, akkor majd nagyot fogsz csalódni a jövőben.

sokan elkövetik azt a hibát, hogy általánosítanak, és ahelyett hogy megkérdeznék mi a jó, hogyan legyen jó, csak csinálják... valahogy...

szóval ha lesz egy másik pasid egyszer, akkor hagyd hogy ismételten ő vezessen rá, ne úgy csinálj, mint aki tudja mit csinál.

2016. máj. 1. 10:32
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem is bejönek az ilyen kis tapasztalatra szomjas lányok 40F
2016. máj. 1. 10:50
 13/15 anonim ***** válasza:
55%
Érdekelne, hogy 4 év alatt milyen irányban változott a lelkesedésed :)
2020. aug. 26. 15:51
 14/15 A kérdező kommentje:

Megmaradt a lelkesedésem és az akkori barátom is. :D

Hú de régi ez a kérdés. Most olvasom vissza pl #11 rosszindulatú válaszát. Nem jött be. ;)

2020. aug. 26. 19:42
 15/15 anonim ***** válasza:
55%
Én nem látok abban semmi rosszindulatút :o
2020. aug. 26. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!