Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kivanom a szexet. De epp nincs parom. Se partner. Hogyan tereljem el a gondolatom? Probaltam keresni de nem jott ossze. Elegge frusztralt vagyok emiatt. 26N
Figyelt kérdés
2016. ápr. 28. 17:12
1/12 anonim válasza:
Most fogsz kapni egy csomó privát üzenetet nyugi. :)
4/12 anonim válasza:
Szerintem is. De ha mégse, akkor írj😊 36F
5/12 anonim válasza:
Nő vagy... elmész bulizni, egy óra alatt találsz szexpartnert. Ne bonyolítsd túl. Meg tuti, hogy itt is rád írnak, lesz jelentkező. :D
7/12 anonim válasza:
Majd légyszi írd meg, hogy az első órában hány privátot kaptál?
8/12 anonim válasza:
#5 az tény,hogy pikkpakk lehet szexpartnert találni,de olyat,aki be is jön,azért nem ilyen egyszerű:D Legalábbis én elég válogatós vagyok.
20L
9/12 anonim válasza:
Én miért nem tudok ilyen nővel találkozni? f.
10/12 Deflohelp válasza:
Lakásfelújítás, takarítás, olvasás, zenehallgatás, stb.
Durvább módszer: itt a GyK-n arról olvasni, hogy hányan lettek véletlenül terhesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!