Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok milyen fehérneműt vállalnátok be a partner kedvéért, hogy felhúzzátok? Pl.combfix, tanga, fűző stb?
Figyelt kérdés
Életkorotok is írjatok ki.2016. márc. 25. 06:44
1/8 anonim válasza:
van olyan csaj aki nem hord tangát? vagy ne venne fel egy combfixet?
kedves kérdező vagy túl fiatal vagy és nincs semmi rálátásod a dolgokra és azért kérdezel ilyet vagy már lassan túl vagy a 70en és azért kérdezel ilyet mert a te idődbe az ilyesmi elképzelhetetlen volt! hahóó 2016 van..12 éves kislányok tangát hordanak
2/8 anonim válasza:
Én tangát meg combfixet amúgy és szoktam felvenni. Bármilyen fehérneműt felvennék ha tetszene a barátomnak.
18/L
3/8 anonim válasza:
Mondjuk én nem hordok mindig tangát, franciát hordok főleg. De van fűzőm is, szobalány ruhám, diáklányos ruhám is van. És nem csak a párom kedvéért veszem fel, nekem is tetszik, hogy szexi lehetek :) az első válaszolónak pedig, nem értem miért nem lehet válaszólni? nem tök mind1 hány éves? A Te válaszod gyerekesebb mint a kérdezőé. 23/l
4/8 anonim válasza:
Bármit felvennék én is, ha a barátom kéri. Combfix és tanga az alap. 18/l
5/8 anonim válasza:
Csak tangáim vannak és bármit felveszek amit szeretne
7/8 anonim válasza:
Ez mind alap amit felsoroltál, ha bevállalósabb formám van akkor inkább már a ruha ami nem hétköznapi, na azzal fel tudom húzni.
22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!