Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/hölgyek milyen fehérneműt vállalnátok be a partner kedvéért, hogy felhúzzátok a hálóban? Pl.combfix, tanga, fűző stb? Melyiket próbáltátok már?
Figyelt kérdés
Írjátok ki az életkorotokat is.2016. márc. 15. 15:17
1/10 anonim válasza:
a partner kedvéért bármit :)
ha akarja, csak az kerül le, amit ő vesz le,
csináltam már úgy, hogy maradt a tangám, combfix, vagy épp csak egy kikapcsolt melltartó, tűsarkú... helyzettől függ, ami nem zavar :)
28 N
2/10 anonim válasza:
Harisnya,tanga,tusarku es erotikus tanc is meg egyutesen jol mutat..
3/10 Sunshinedoll válasza:
Bármilyet,amilyet vesz nekem. Szeretem a csinos fehérneműket.
24
4/10 anonim válasza:
Én az ébresztőórámat szoktam felhúzni.
5/10 anonim válasza:
Én kaptam egy kis bejárónő szerkót és imádja rajtam 20l
6/10 anonim válasza:
Combfix, harisnyatartó, testharisnya, ezek megvoltak már. A fűző még nem, de ebből csak acélmerevítős jöhetne szóba, nem érem be az utánzatokkal. Viszont mivel mindig akadnak más, fontosabb kiadásaim, így még nem sikerült vennem.
(Gondolom most valamelyik perverz majd mindjárt rám ír, hogy vesz nekem egyet, csak feküdjek le vele. :D)
21/L
7/10 anonim válasza:
Én szívesen lepem meg a párom ilyesmikkel, és imádok minden ilyesmi szexi cuccot.
8/10 anonim válasza:
A partner kedvéért bármit fel-, illetve leveszek, de engem nem nagyon dob fel, a természetesség híve vagyok.
9/10 anonim válasza:
volt sokféle tanga, combfix, harisnya, latex nadrág
21/L
10/10 anonim válasza:
Ami a páromnak tetszik,bármit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!