Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nimfomániás vagyok a páromhoz képest?
Én naponta akár többször is tudnék szexelni, egyszerűen imádom.. Neki viszont heti 1-2 is elég lenne.
Beszéltünk már róla, de a kompromisszum csak annyi, hogy érjem be én ennyivel, és nem értem, miért jobb az ha én mondok le róla mintha ő is bevállalná, hogy akkor mondjuk heti 3, esetleg 4.
Valaki volt esetleg hasonló helyzetben?
Fiú vagy lány vagy?
Szerintem, a pároddal kell megbeszélned, hogy ezek az igényeid és vegyen komolyan. Különbözőek a szexuális igenyeitek, ilyenkor meg kell találni az arány középutat, közösen!
Nem. Ezt eltérő szexuális igénynek nevezik.
Mennyi idősek vagytok? Mióta vagytok együtt? Ez korábban, a kapcsolat elején is így működött?
Ha korábban gyakoribb volt a szex akkor vagy elhidegülés az oka, vagy valamilyen rejtett betegség (pl cukorbaj).
A elöbbire lehet megoldás az új környezet, új pózok, új szexis ruhák, az utóbbira pedig az orvos.
#2 A nimfománia női kifejezés, férfira nem használják...
Ezt nem tudtam, köszönöm! :) De akkor férfiak esetében mit használunk? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!