Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nimfomániás lennék?
Az a gondom,hogy naponta többször kívánom a szexet. Imádok és nagyon élvezem a szex formáját. Van szexpartnerem ,de van ,hogy mikor szexelünk 1 órát reggel hazamegyek és délután többször eszembe jut ,hogy én még akarok szexelni. Egyfolytában kívánom. Szeretem a vadabb szexet. És eszembe jutott az is ,hogy szerzek még egy szexpartnert a jelenlegi mellé ,akivel megvalósíthatom az álmaim. És mondjuk többször ráér és többször tudunk szexelni egy héten akár mindennap. És nekem nem elég 5-20perc én órákig szeretek szexelni.
Szerintetek ez gáz?
Nimfomániás lennék?
Miért kívánom ennyire a szexet nő létemre?
Ri.nc lennék ,ha szereznék még egy férfit és 2 lenne?
Komolyakat!
Kôszi 25 éves nő vagyok.
hát igen, ez már nimfonánia szerintem
de miért ne szexelnél többet ha nagyon szeretnél, és nincs más dolgod? Esetleg próbálj meg valami elfoglaltságot találni magadnak, amivel eltereled a figyelmedet a f.aszról
nem vagy az
nem vagy rendesen kielégítve
Egyik fontos kérdés, hogy kielégülsz e utána, van e orgazmusod, leborulsz-e kicsit az ágyra... ha képes vagy ilyenekre, akkor nem vagy nimfomániás csak szexmániás ;)
Másik fontos kérdésem viszont, hogy ha mindennap szexelni akarsz és nem 10-20 percet, akkor miért szexpartnereket keresel és mi az istenért nem egy párt, aki ott lakna veled egy fedél alatt és akkor estek egymásnak amikor csak akartok???
24/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!