Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális, hogy ennyire kívánom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy ennyire kívánom a szexet?

Figyelt kérdés

4 hónapja szingli vagyok(az is szeretnék maradni még egy darabig:),viszont így nyilván nincs alkalmam túl gyakran szexelni.2-3 hete nem szexeltem és iszonyatosan kívánom már.Kapcsolatban is napi többször igénylem,de 2-3 naponta mindenképp...mit tegyek?Kapcsolatot most nem akarok,minden héten mással szexelni pedig túl közönséges lenne.Ti hogy oldjátok meg ezt szingliként?

20L

2016. ápr. 4. 16:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
20 évesen? Teljesen normális. Én swinger, fiú, lány haverok. Nyitott vagyok.
2016. ápr. 4. 16:21
 2/13 anonim ***** válasza:
95%
egy lány úgyis lel partnert egy fiú meg ha beledöglik se
2016. ápr. 4. 16:23
 3/13 anonim ***** válasza:
56%
Hozd be a tehenet a nappaliba ott megoldjátok...
2016. ápr. 4. 16:24
 4/13 VirágésBence ***** válasza:
Keress alkalmi kapcsolatot, akkor nem kell mindig mással lefeküdnöd.
2016. ápr. 4. 16:25
 5/13 anonim ***** válasza:
90%
Itt találsz, nyugi. A minimum méret itt úgy is 22/6 és Mindenki jóképű, nőcsábász :D
2016. ápr. 4. 16:29
 6/13 anonim ***** válasza:

#5-ös jól momdja:D

Egyébként teljesen normális. Amikor ez a helyzet áll elő, csak lemegyek a bárba a barátnőimmel, és felszedek egy jóképű pasit, és megdugatom magam. Nem vagyok rá büszke de vannak nekem is szûkségleteim

2016. ápr. 4. 16:34
 7/13 A kérdező kommentje:

Priviket nem kérek,látatlanban nem ismerkedek :D

#6 gondolom városban laksz,úgy egyszerűbb lehet csak úgy leugrani valahova:D De azt hiszem,ezek az egyéjszakások tűnnek a legkivitelezhetőbbnek.

Szexkapcsolatot nem akarok,már volt egyszer és nem jött be(szó szerint csak akkor keresett a pasi,mikor szexelhetnékje volt...majd csettint és ugrok,persze...).

2016. ápr. 4. 16:42
 8/13 anonim ***** válasza:

Neked egy diszkrét, tapasztalt férfira van szükséged, aki nem akaszkodik és nem dicsekszik mindenkinek, hogy lenyelted minden romantika nélkül. Azt hiszem huszonévesek között nem találsz ilyet, max közelebb a harminchoz.

Az ország melyik részén vagy? csak hogy tudjak meg valami fontosat?

39F

2016. ápr. 4. 16:44
 9/13 anonim ***** válasza:

Teljesen normális!

Ha szexkapcsolatot nem akarsz és priviket sem kérsz, akkor ezzel is csökkented a megoldás esélyét!

Normális pasival egy normális szexkapcsolat (kölcsönös füttyentéssel!-ahogy írtad!) miért nem lenne jó?

2016. ápr. 4. 17:59
 10/13 A kérdező kommentje:

Azért nem akarok priviket,mert eddig az itteni pasik 99%-a nem jött be,a maradék 1% pedig az ország másik felében él:D Úgyhogy most már időpocsékolásnak érzem az itteni ismerkedést,élőben egyből el tudom dönteni,hogy bejön-e a hapi és kész.

A füttyentős szexkapcsolat elég gáz,nekem kell,hogy legalább egy baráti viszonyban legyünk,szóval nem csak akkor beszélünk,mikor d*gni támad kedv.Az annyira személytelen...maradok az egyéjszakásoknál:)

2016. ápr. 4. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!