Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy ennyire kívánom a szexet?
4 hónapja szingli vagyok(az is szeretnék maradni még egy darabig:),viszont így nyilván nincs alkalmam túl gyakran szexelni.2-3 hete nem szexeltem és iszonyatosan kívánom már.Kapcsolatban is napi többször igénylem,de 2-3 naponta mindenképp...mit tegyek?Kapcsolatot most nem akarok,minden héten mással szexelni pedig túl közönséges lenne.Ti hogy oldjátok meg ezt szingliként?
20L
#5-ös jól momdja:D
Egyébként teljesen normális. Amikor ez a helyzet áll elő, csak lemegyek a bárba a barátnőimmel, és felszedek egy jóképű pasit, és megdugatom magam. Nem vagyok rá büszke de vannak nekem is szûkségleteim
Priviket nem kérek,látatlanban nem ismerkedek :D
#6 gondolom városban laksz,úgy egyszerűbb lehet csak úgy leugrani valahova:D De azt hiszem,ezek az egyéjszakások tűnnek a legkivitelezhetőbbnek.
Szexkapcsolatot nem akarok,már volt egyszer és nem jött be(szó szerint csak akkor keresett a pasi,mikor szexelhetnékje volt...majd csettint és ugrok,persze...).
Neked egy diszkrét, tapasztalt férfira van szükséged, aki nem akaszkodik és nem dicsekszik mindenkinek, hogy lenyelted minden romantika nélkül. Azt hiszem huszonévesek között nem találsz ilyet, max közelebb a harminchoz.
Az ország melyik részén vagy? csak hogy tudjak meg valami fontosat?
39F
Teljesen normális!
Ha szexkapcsolatot nem akarsz és priviket sem kérsz, akkor ezzel is csökkented a megoldás esélyét!
Normális pasival egy normális szexkapcsolat (kölcsönös füttyentéssel!-ahogy írtad!) miért nem lenne jó?
Azért nem akarok priviket,mert eddig az itteni pasik 99%-a nem jött be,a maradék 1% pedig az ország másik felében él:D Úgyhogy most már időpocsékolásnak érzem az itteni ismerkedést,élőben egyből el tudom dönteni,hogy bejön-e a hapi és kész.
A füttyentős szexkapcsolat elég gáz,nekem kell,hogy legalább egy baráti viszonyban legyünk,szóval nem csak akkor beszélünk,mikor d*gni támad kedv.Az annyira személytelen...maradok az egyéjszakásoknál:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!