Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egyáltalán nem kívánom a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyáltalán nem kívánom a szexet. Mi lehet a probléma? Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem kívánom a szexet, ha egy évig nem szexelhetnék se érdekelne. Csupán csak azért bánt mert van egy barátnőm,immár 5.éve akinek szeretnék mindent megadni,mert szeretem. És ő természetesen vágyik a szexre.

Ha más nőkre nézek se érdekel, szóval biztos nem a barátnőmmel van a baj.

Régen nagyon kívántam, a szexet, voltam több nővel is együtt és sokszor vertem is ki,de most arra se vágyom.

26 éves vagyok szerintem a korra se lehet fogni. A pasik a legkevésbé sem érdekelnek, kifejezetten undorodok az olyan dolgoktól.

Mit tehetnék hogy ez rendben legyen újra? Mi lehet a probléma gyökere? Más is volt így?

2016. febr. 25. 08:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezzel menj el orvoshoz,akár vesebeteg is lehetsz vagy egyéb más betegség miatt van.
2016. febr. 25. 09:13
 2/5 anonim ***** válasza:
1. Jól mondja,csináltass egy teljes vérképet,nekem is volt ilyen bajom átmenetileg (pár hónap) vashiány okozta,volt hogy nem is állt fel rendesen ha megpróbáltam,kaptam gyógyszert a vasra,és újabb nem egész egy hónap alatt rendbe jött,minden a régi.
2016. febr. 25. 09:26
 3/5 anonim ***** válasza:
a másik ok pedig az aszexualitás lehet, de úgytudom, akkor korábban sem kívántad volna a szexet, ha aszexuális lennél. :)
2016. febr. 25. 10:43
 4/5 anonim ***** válasza:

mielőtt valami drasztikusat csinálsz, próbáld ki ezeket (és csináld mondjuk 2 hétig, mert kell kis idő):

- szedjél multivitamint

- kiürült a D vitaminod is februárra, engem nagyon be tud pörgetni, én most kezdtem el szedni

- ha tudsz sportolj, nem kell sokat, csak kis megmozgatás heti 2-3szor, sokszor már 20 perc is elegendő

- ha nem megy a sport akkor sétálj néha egy jó nagyot a friss levegőn

- csinálj egy diétát egy hétig, mellőzd a rossz kajákat, egyél egészségesebb ételeket

- igyál napi 2 liter folyadékot, lehetőleg vizet

- szellőztess sokat (már annyira nincs hideg), húzzál friss ágyneműt, csutakold le magad teljesen, esetleg menj el fodrászhoz is (nekem segít :)

- a fűtést lejjebb veheted ha magasan van

- tartsál 1-1 nap "áram szünetet". Nincs TV, nincs mobil, nincs számítógép. Ha fontos telefon van persze telefonálj, de ne függj rajta. Ha munkád nem engedi akkor csak csinálj fél nap áramszünetet.

- kirándulj egy napot, ez lehet a városban is, lényeg, hogy mozogj és menj, ezt lehet barátnővel is

- Ha lehet találkozz barátokkal és csináljatok valami jó programot (persze ha nincs más sörözés is jó, de szocializálódj)

Ezek tök jó dolgok és sokszor elfelejti az ember csinálni őket és bele esik egy teljesen monoton unalmi gödörbe ahol már a szex sem érdekes. Nekem ezek segítenek, feldobnak sokszor, több energiám lesz, feldobják a kapcsolatomat is és vele együtt a szexet is.

Nem kell mindig testi problémát keresni, persze nincs kizárva.

2016. febr. 25. 12:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Bár nekem a libidóm nem csökkent, de sokat vagyok magányos, rosszkedvű, és amit az utolsó hozzászóló írt, abban van sok minden jó, én megfogadom.
2016. febr. 25. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!