Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi lehetett a probléma is mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehetett a probléma is mit kellene tennem?

Figyelt kérdés
már rég óta együtt alszom hétvégente egy lánnyal.. érzések nélküli szexről van szó, vagyis lett volna szó, mert még nem szexeltünk mert a lány nem tudta beadni a derekát. rá stresszelt folyamat, egészen a legutóbbi együttalvásig.. megbeszéltük hogy csak olyan pózban hajlandó kezdeni ami neki tetszik, nehezen de belementem mert nekem nem tetszett..és itt jött a gáz dolog.. nem tudtam neki betenni annyira kényelmetlen volt, és már annyira ideges voltam és zavarban is voltam.. minden bajom volt, hogy lelankadt és nem is tudtam már felállítani, így nem lett a szexből semmi.. fáradt is voltam de ez nem lehetett kifogás az egészre.. talán túlságosan rá sresszeltem én is vagy a pózzal volt a baj vagy azért mert nem éreztem semmit és külsőre sem bejövős a csaj? nem tudom.. pedig voltam már lánnyal, és még az elsőnél is simán ment a dolog, pedig ott jobban féltem..de viszont jövőhét hétvégén megpróbáljuk újra.. mit kellene tennem hogy ne égjek be ennyire megint? 18/L 20/F
2016. febr. 5. 21:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Milyen pózban kellett volna? Miért volt annyira kényelmetlen?
2016. febr. 5. 21:51
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Esetleg tudnod kéne dugni!xd én már règ úgy megkeféltem volna h a közeledbe se akarna menni :D
2016. febr. 5. 21:58
 3/8 A kérdező kommentje:

nem tudom mi a neve, de amikor a csaj fekszik a hátán, szét teszi a lábát én meg rá hasalok kb és úgy teszem be.. túl alacsonyan volt a csípője ha én térdeltem, ha rá feküdtem akkor meg nem találtam be mert rossz a szög úgy..

lovagló póz lett volna jó, onnantól kezdve tök mindegy ki dolgozik.. de nem volt hajlandó belemenni..

2016. febr. 5. 21:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Még a póz nevét se tudod?xd ember ebben a pózban ku.va egyszerű betenni :D inkább legózz
2016. febr. 5. 22:02
 5/8 A kérdező kommentje:
na figyelj én nem pózneveket szoktam tanulgatni hanem csinálni.. mert nem nagyon érdekel mi a póz neve.. nekem akkor sem jön be ez, nem csak most hanem másnál is kerülöm általában.. nem vagyunk egyformák.. nekem nem szimpatikus ez és kész.. te meg szókirakózz a pózneveiddel vagy segíts értelmes módon ;)
2016. febr. 5. 22:09
 6/8 anonim ***** válasza:
:D :D :D Vagy kamu kérdés, vagy irtó tapasztalatlan vagy, ha a legalapabb pózzal nem tudsz mit kezdeni.
2016. febr. 5. 22:15
 7/8 A kérdező kommentje:
az lehet hogy tapasztalatlan vagyok.. eddig 2-szer csináltam és egyszer sem szerelemben..de viszont ekkora problémáim egyiknél sem voltak.. mondjuk nem ebben a pózban kezdtünk soha.. és nekem nem ez az alappóz.. esetleg valami javaslat mit kellene tenni? :D
2016. febr. 5. 22:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Tegyél alá egy párnát, ember, ha máshogy nem jön össze.
2016. febr. 5. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!