Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van egy fiú, akig nagyon rég...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú, akig nagyon rég óta szeretek. Mi lehetett a problema, vagy mit tegyek?

Figyelt kérdés

Beszéltünk elmondtam neki, azóta mintha megromlott volna a kapcsolatunk, vagy lehet hogy csak beképzelem?

Mint utólag, egy közös ismerősünktől kiderült, ő is ìgy érzett/érez.

Neki sincs senkije, és nekem sem. Rengetegszer probáltam vele beszélni, de szóba sem állt velem.

2015. nov. 21. 20:38
 1/2 opened paradise ***** válasza:
Nem lehet,hogy kamuzott az ismerős?
2015. nov. 23. 03:42
 2/2 anonim ***** válasza:

ha már szóba sem áll veled, akkor tényleg megromlott a kapcsolatotok. de mit jelent ez pontosan? magától nem keres, vagy ha te keresed sem válaszol? mindez csak online, vagy telefonon/élőben is így van? mert nagyon nem mindegy, hogy élőben beszélsz vele és nem válaszol, vagy valamilyen online formában próbálsz beszélni vele, amit vagy lát vagy nem, vagy ráér, vagy nem, stb.

tudom, hogy a fiúnak illik kezdeményezni, de szerintem ne foglalkozz ezzel. ha nagyon fontos neked, akkor hívd fel telefonon, vagy mégjobb, ha személyesen beszélsz vele, az a biztos. telefonon inkább max. találkozót próbálj szervezni vele. ha nem hajlandó találkozni, nem válaszol, vagy nem megy el, akkor valószínűleg értelmetlen tovább reménykedni.

2015. nov. 23. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!