Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pénteken a barátommal pettingeltünk, és a makkja
becsúszott a hüvelyembe. Nem szexeltünk, nem élvezett
belém, csak a makkján lehetett előváladék. Szedem a
yadine fogamzásgátlót, csak kicsit aggódom. Lehet
probléma, terhes lehetek?
jaaaaj ne féljetek már állandóan. ha szeded akkor nem lesz gond akkor se ha telever tejcsivel, sőt még ha 2 napot kihagysz akkor sincs para. amúgy meg ha megfogansz pereld be a céget és megvan a gyerek egyetemi tandíjja
2013. dec. 9. 19:04
2/19 anonim válasza:
nem xd FOGAMZÁSGÁTLÓ, benne van a nevében :D pesrze nem 100%osan véd ez sem de ha beléd sem évezett, akkor nem ! még ha beléd is évezne akkor os kevés lenne az esélye a bajnak.2éve szedem én is a yadine t de áttértem egy olcsóbbikra de ugyan az a hatóanyaga ! az idő pont meg annyi, hogy jó ha időbe vezsed be de az a lényeg h 12órán belül legyen ! terhes nem leszel nyugi ! ha megkérdezhetem eddig mire szedted a tabit ? ( csak azért kérdezem mert hogy ilyet kérdezel : ) remélem tudtam segíteni !
2013. dec. 9. 19:06
A tablettát azért találták ki, hogy más fogamzásgátló módszert ne kelljen használni, így ha rendesen szeded a fogamzásgátlót, akkor nagyon-nagyon kicsi az esélye a terhességnek. De ha még ezzel sem vagy tisztában, akkor miért szeded?
2013. dec. 9. 19:06
14 év alatt nem kéne felnőtteset játszani
2013. dec. 9. 19:07
H a rendszeresen szeded a fogamzásgátlót, nem valószínű, hogy terhes leszel. Jó fogamzásgátló mellett még beleélvezés esetén sem esel teherbe.
A nejem majdnem 8 évig szedte, nem lett terhes egyszer sem. Azután, mikor gyereket szerettünk volna, jöttek sorban a gyerekek, nem volt semmi fennakadás.
De nem vagyok szakértő, csak "túlokos". :)
2013. dec. 9. 19:08
2 éve boyt szedsz és nem tudod mire való???
2013. dec. 9. 19:11
Nem kell paraznod. Nyugi nem lesz baj.:)
2013. dec. 9. 19:12
8/19 A kérdező kommentje:
19:06-egy családtagom íratta fel kozmetikussal a bőröm miatt,azt mondta eltűnnek tőle a pattanásaim és beállítja a menstruációmat,de a teherbe eséstől nem véd meg úgyhogy ha csak a tablettát szedem,ne éljek nemi életet.De hát a betegtájékoztatóban is benne van,hogy a teherbeesés megelőzésére szolgál,akkor lehet csak el akart riasztani a szextől(ami azért lenne érthető mert 16évesen kezdtem el szedni).
Megkérdezhetem, hogy miért szedsz fogamzásgátlót?
Ha rendesen szeded, minden előírást betartasz, akkor ha beléd is élvezett volna se leszel terhes! Azért fogamzásgátló, mert arra szolgál, hogy ne legyen terhes a szedője!
Azért nagyon-nagyon ritka, hogy valaki rendesen, minden előírást betartva legyen terhes fogamzásgátló mellett!
De ha ennyire nem vagy tisztában a dolgokkal, akkor felesleges 2 éve hormonokkal tömnöd a szervezetedet!
2013. dec. 9. 19:14
Kozmetikus nem írhat fel fogamzásgátlót!!!
2013. dec. 9. 19:15
Kapcsolódó kérdések: