Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem maszturbálok. Próbáltam, semmi élvezet nem volt benne. Fiúm volt már! Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Probáltam már magamhoz nyúlni de nem élvezem és inkább abbahagyom.Zuhanyrózsát is használtam már.Több mint egy éves kapcsolatom volt már.Az ujjazást se élveztem mivel nagyon fájt.Olykor vágyom rá!2016. febr. 12. 18:02
1/4 anonim válasza:
1) rossz technika
2) testi baj
Kevés infó!
2/4 anonim válasza:
Esetleg síkosító segítené a kellemes csúszást. Én dildoval ha nagyon gyorsan csinálom az beválik. A csiklót meg megerintem es körkörösen mozgatom az egészet.
Régebben én se élveztem nagyon de rajottem hogy jó nekem.
3/4 anonim válasza:
Ismerd meg magad,mi jó neked.
Lelki problémák?
4/4 anonim válasza:
Nem tudsz mire maszturbalni. Nem nedvesetsz be ezert faj mert nem csuszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!