Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért undorodtam meg a szextől?
Már jó régóta szingli vagyok, most viszont alakul egy sráccal, aki tetszik is meg minden, de annyi rossz tapasztalatom meg csalódásom volt a múltban, hogy egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy bárkinek is odaadjam magamat még egyszer, taszít az egész.
Magát a szexet azt élveztem régebben, most lelki csalodasokra kell gondolni. Nem hiányzik egyik exem sem, már rég elfelejtettem őket, szóval nem erről van szó.
Szerintetek mitől lehet ez? El fog ez múlni?
20L
pszichológus az jó dolog, ha más nem, próbáld ki!:)
de amúgy attól is függ ám, hogy hol tartasz épp azzal a bizonyos sráccal! Szóval ha még csak most ismerkedtek, persze, hogy idegennek tűnik, hogy ágyba döntsön és jól megdugjon... az egy erős behatolás az intim szférába (is) és ott még nem feltétlen tart a kapcsolat
Ha majd eléggé megbízol a srácban, kényelmes lesz a közelsége, talán feloldódik valamelyest ez az érzés:) szerintem ez lényegében félelem, amit a biztonságérzet oldhat
De ha így is van, arra számíts, hogy nem egyről a kettőre fogsz felhőtlenül szexelni meg ilyenek... a rossz emléket felül kell írni jó emlékkel! ezért ne is menj bele kétes kimenetelű bármibe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!