Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normálisak az olyan 18-19 éves lányom, akik szexpartner-keresőn kínálnak szolgáltatást?
Szerintem kicsit betegek..(?!)
Láttam olyat,aki tok szép meg minden..de mégis inkább árulja a testét..az ilyennek valami nem lehet komplett a fejében?
Csinaljon amit jonak lat. Engem speciel nem erdekel.
Nem egy atlagos dolog de hogy nem normalis azt nem gondolom. Az o elete. Azt csinal amit akar.
Szimplán csak sok pénzt akarnak, gyorsan. Engem hidegen hagy, nem tartom őket sokra. Az a része viszont már zavar, amikor elő akarják magukat adni szentnek. Pont ma olvastam egy oldalon egy cikket, amit egy ex-prosti írt. Az egész arról szólt, hogy gyűlölettel alázta a férfiakat, akik jártak hozzá, de az volt az első mondata, hogy sok pénzt akart, gyorsan.
Aki egyszer k. lett, az mindig is az marad.
K.va az k.va ezen nincs mit szepiteni. Normalis-e? Relaitiv. Pont lexarom..
Mindenki csinal amit akar..
Ha ennyire tartja magat az az o dolga.
Ne zavarjon meg, ha egy szexuális szolgáltatást nyújtó lány jól néz ki, ugyanis ez alapvető elvárás.
Az intelligenciáját, nem mutatják a szexi képek.
Amúgy mi a fene baj van azzal, ha valaki a testét árulja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!