Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normálisak az olyan 18-19 éves lányom, akik szexpartner-keresőn kínálnak szolgáltatást?
Szerintem kicsit betegek..(?!)
Láttam olyat,aki tok szép meg minden..de mégis inkább árulja a testét..az ilyennek valami nem lehet komplett a fejében?
Vagy nem a saját képei.
Vagy az egyetlen szexuális szolgáltatás amit nyújt az, hogy jól b*szopod mikor megáll a két haverja mögötted.
Vagy egyszerűbb neki ez, mint tanulni/dolgozni valahol.
Sztem aki normális az nem csinál ilyet..xd főleg ha látszik rajta is és a környezeten is hogy igényes..
Amugy nem rosszindulatbol irtam ki a kérdést.
Sok oka lehet, de az önbecsülésével biztosan gondok akadnak, vagy a reális értékrendjével.
Pszichológiai értelemben ettől még normális, de ennek a hátterében állhat akár trauma, akár hiperszexualitás is. Vagy szimplán könnyen akar pénzt...
Én el is mentem egyhez...
Persze, lehet ítélkezni, de gondoltam praktikusabb mint udvarolni fél napig, meghivogatni és talán szexelni.
Amúgy is a normál prosti ügyel az egészségére, a ribizli nem annyira.
miért csinálják? Óránként 10-15 ezerért.
Semmivel nem keresel ennyit, adómentes, tiszta pénzben. Ha szerencséje van, olyan megy oda aki élvezetet is nyújt.
Nem szeret mindenki dolgozni, sőt... Én se szeretek, de mondjuk ha lenne rá lehetőségem, akkor sem vetemednék ilyesmire. Azonban van akinek ez nem jelent gondot és talál kifogást, miért csinálja.
Ez a lány azt mondta, mert nincs munkája. Azt nem mondta, hogy dolgozni meg büdös, mert ha keresne találna. De így egy héten többet kap, mint egy havi munkáért én.
Normálisak-e? Nem.
Használnod kell őket/nézni? Nem.
El ítélheted őket magadban? Minden probléma nélkül.
"látszik rajta is és a környezeten is hogy igényes.."
ezt honnan veszed,lehet hogy valami zsák faluból jött ahol még vezetékes vz sincs.
feljött Bp-re itt a kánaán,csak szét teszia lábát és dől a lé,ha tényleg szép akkor meg pláne.de ha ronda akkor is van aki meghuzza.
1hónap alatt simán keres annyit mint te 1év alatt.
és abból fent lehet tartani egy igényes albérletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!