Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a gond? Keressek partnert csak erre?
Undorìtó férfiak.
Lehet lepontozni ,mielőtt megcsalnâd a bnőd szakìts vele ,mert jobbat érdemel tőled!!
Nem egy ilyen gerinctelen férfit,mint te!!!!!
Kedves 2. el olvastad végig amit írtam?
Mint mondtam ha meg is tenném előtte megbeszelnem vele, lehet őt is izgatna a dolog akár egy hármas is és feldobna a szexuális életünket.
Olvass mielőtt ilyeneket írsz....
Szakítani nem akarok vele, 4 év után is szerelmes vagyok, de szexre vágyom, többre.
Ezt ő is tudja de semmit nem tesz. Ezen kívül minden annyira tökéletes köztünk h számomra is hihetetlen néha :) mindent megadok neki ő is nekem..
Ugyanebben a cipőben járok, a paraméterek is stimmelnek... az én agyamon is rengetegszer átfut a megcsalás is, meg az is, hogy új partnert keresek. Szex nélkül nem lehet élni, legalábbis nálam komoly tünetei vannak a szexhiánynak: ingerlékenység, lustaság, koncentrációzavar. Kb. úgy jellemezném, hogy becsavarodok tőle.
25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!