Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek alapjában gáz ha egy pasi csak arra keres lányokat?
Értem ezalatt azt hogy nem keres komoly kapcsolatot (mondjuk idő hiányában) de nyilván mindenkinek vannak igényei :)
Magamból kiindulva nem tudok szerelmet hazudni vkinek azért,hogy lefektethessem de fiatal vagyok,szeretek élni,és ha a lánynak belefér,nem vagyok semmi jónak az elrontója. Mit gondoltok erről?
Ezzel én is így vagyok.
Leginkább azok a csajok fogják rád mondani, hogy gáz vagy, akik ilyet el sem tudnának képzelni magukról, ellenben a komoly kapcsolataikban sem feküdnek össze valakivel több idő alatt, ellenben néhány hónap, max fél év után szétmennek, mert addig tart, ameddig megjátsszák egymásnak magukat, aztán jön a következő ilyen "komoly" kapcsolatuk :-D
Kicsit kevésbé azoknak a csajoknak is, akik még nem élhették ki magukat és azt mondják, hogy nekik ez nem is kell... aztán majd 30-40 évesen rájönnek, hogy mi a jó :-D
Szerintem nincs ezzel baj és egyáltalán nem gáz, de minden esetben mondd el a lánynak, ne játssz vele, ne ígérj szerelmet stb. Mondd el, hogy neked most nem fér bele egy kapcsolat, elmehettek néha együtt vacsizni, moziba.. stb. De részedről ennyi. Játssz tiszta lapokkal és akkor szerintem nem gáz. :)
L/22
Őszintén szólva én sem tartom jó dolognak de a munkámból kifolyólag tényleg nincs sok szabadidőm...
Volt barátnőm,de szegénnyel nem tudtam annyit törődni mint amennyit kellett volna,így a párkapcsolatból barátság lett. Most fiatalon a karrierem a legfontosabb,de bizony pasiból vagyok, ezért szükségeim vannak :) ... Prostik és hasonlók kizárva,mielőtt fevetnéd :D
Mindenki mást mond, van aki szerint gáz van aki szerint nem... :) A nők ezzel nincsenek így?
Amúgy énis a párkapcsolatot preferálnám,de jelen helyzetemben ez kb. kizárt.
De sok csaj is van ezzel így,
csak sokan közülük titkolják, meg félnek bevallani még maguknak is a különféle elbszott társadalmi elvárások és egyebek miatt...
de akadnak amúgy sokan, akik bele is mennek ilyenekbe
Egyébként is szr helyre tetted fel a kérdést: ide :-D
Le lehet pontozni engem, de olyan hlye világot élünk, hogy a többségnek nem feltétlenül van igaza :-D
Hát biztos vannak amúgy jahh :)
Nálam csak az a para hogy minden lány tőlem párkapcsolatot szeretne ... Amivel nekem sem lenne gondom,egészen addíg amíg belátja hogy tényleg extra nyüzsi az életem és nincs időm rá .
Mért pontoználak le? :)
Nem pontozni jöttem,csak kíváncsi vagyok az emberek véleményére :)
Szerintem nem gáz. Ez is egy alap szükséglet, mint az evés vagy az alvás, és az indokaid is érthetőek. De azért arra törekedj, hogy ne bánts meg másokat, már az elején közöld a lányokkal, hogy pontosan mit akarsz tőlük. Én nőként vagyok ugyan így, csak nekem ez még nehezebb, mert a társadalom nem igazán fogadja el ezt a női oldalon.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!