Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek alapjában gáz ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek alapjában gáz ha egy pasi csak arra keres lányokat?

Figyelt kérdés

Értem ezalatt azt hogy nem keres komoly kapcsolatot (mondjuk idő hiányában) de nyilván mindenkinek vannak igényei :)

Magamból kiindulva nem tudok szerelmet hazudni vkinek azért,hogy lefektethessem de fiatal vagyok,szeretek élni,és ha a lánynak belefér,nem vagyok semmi jónak az elrontója. Mit gondoltok erről?

2016. ápr. 7. 00:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nem is te pontoznál le :-D hanem akikről írtam jóval fentebb :-D
2016. ápr. 7. 01:03
 12/20 A kérdező kommentje:

Utolsó:

Am énis csak attól az egytől 'félek' mindíg h beleszeretek a partnerbe... Persze az egy éjszakás kalandot sem nagyon szeretem fiú létemre..Inkább olyan lányokkal akiknek a nevét azért tudom :) ...

2016. ápr. 7. 01:03
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Mindenki mindentől fél, mindenféle hlye normáknak meg akar felelni, ha meg beleszeret/megszereti a másikat, akkor ki akarja sajátítani, akkor is, ha nem lehetnek együtt... stb... csomó hlyeség, mert az emberek képtelenek kezelni gyakran különféle szituációkat és képtelenek megbeszélni a dolgokat és nem ismerik még önmagukat se. :-D
2016. ápr. 7. 01:05
 14/20 anonim ***** válasza:

szerintem nem gáz ha valaki csak futót keres mert nincs kedve/türelme komolyra.

Viszont amikor valaki olyan indokkal jön, hogy "időhiány", akkor elküldöm a jó francba!

2016. ápr. 7. 08:11
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

Az elsővel egyetértek.

Akik elítélik az alkalmizókat és azt mondják hogy komoly kapcsolatok érdeklik őket, az valójában azt jelenti hogy együtt vannak néhány hónapig vagy évig valakivel, aztán jön a következő. Emlékeztek még a nagyszüleitek házasságaira? Na azok voltak komoly kapcsolatok, tartós kapcsolatok. Az nem az, amit ti csináltok.

Ez a "mindig mondd el neki mit akarsz, ne játssz vele" meg azért hülyeség, mert a nők is azt csinálják ami nekik maguknak a legjobb, minden áron megpróbálnak befogni maguk mellé egy férfit, néha akkor is ha az nem, vagy csak félszívvel akarná. Szóval nem kell álszenteskedni, mert mindenki azt csinálja a szerelmi-szexuális életében, ami neki magának a legjobb, legkielégítőbb.

2016. ápr. 7. 09:24
 16/20 Sunshinedoll ***** válasza:
Amennyiben egyenes vagy, nem hazudozol, és egyértelműen közlöd a szándékot és közben senkit nem bántasz meg, nincs vele semmi gond.
2016. ápr. 7. 12:07
 17/20 anonim ***** válasza:

16:

És miért baj az ha ezeket csinálja?

Szaud-Arábiában élünk ahol megcsalásért megkövezés jár? Vagy ezt szeretnétek hogy ez legyen?

2016. ápr. 7. 13:33
 18/20 anonim ***** válasza:
A mai világban semmi sem gáz
2016. ápr. 7. 14:15
 19/20 anonim ***** válasza:

Lehet karriert építeni úgy is hogy van partnered. Csak ehhez is fel kell tudni nőni. Nekem sikerült.

Ez egy rossz indok,hogy nem fér bele a karrier építésbe egy kapcsolat.Ez az egoizmus egy arca.

Egy esetben elfogadott. Ha nagy a távolság.

Rám igaz a mondás. "Minden sikeres férfi mögött áll egy nő" vagy " Minden sikeres nő mellett áll egy gyengéd férfi".

2016. ápr. 7. 20:06
 20/20 A kérdező kommentje:

Utolsó, sajnos nem értek veled egyet...

De kíváncsi lennék h ha te reggel 8-tól este 7-8-ig úton vagy és mászkálsz, hogyan csiholnál időt a szerelmedre... ? :) Vigyem magam a munkámba? :D

2016. ápr. 7. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!