Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haverom barátnője?
Adott a haverom, szintén 37 éves mint én. A csaja 26.
A probléma az hogy a csaj a nagybetűs nő. Igazi cápa, nehézbombázó. Okos, kedves, humoros, gyönyörű és mindezekkel tisztábban van. A legdurvább párosítás.
A haverommal 2 éve vannak együtt. Én nagyjából 5 hónapja próbálkozom nála rendületlen, de nem adja be a derekát. Minden lehetőséggel próbálkoztam már. Kedves, nyomulósan. Ismerem a csaj természetét, tudom hogy nem egy romantikus típus, imádja a szexet és jó is benne. Ezeket persze a haveromtól tudom.
Mivel kéne még próbálkoznom nála? Eddig udvarias visszautasításokat kaptam és még a haveromnak se mondta el hogy nyomulok.
Addig viszont nem nyugszom amig nem sikerül őt ....
Valakinek valami jó stratégia?
Hagyjuk a gerinctelen vagy és hasonló dumát. Tudom. Viszont ez a nő olyan hogy érte ez is megéri!
Kössz!
Mostmár tuti csak provokálni akarsz. Az mibdjuk sokat elárul, higy a csaj elhajtott a francba. Ezek szerint te sem érsz a haver nyomába és a csajnak már nem elég,ha vered a nyálad, hogy mekkora macsó vagy.
A 3-as válaszolónak igaza van. Az összeverés jó ötlet. Én még a kutyámat is rád uszítanám.
Egyáltalán nem provokálok: leírtam a véleményemet, tanácsot kértem tőletek.
A csaj szerintem azért hajtott el, mert mégis csak a pasijának a haverja vagyok. De szerintem ha egyedülálló lenne, nem hajtott volna el!
Te magad írtad le: Kedves, humoros.
Talán eddig csak elhajtott, nem szólt a barátjának. Miért? Ez a két jellemző miatt.
Nem akarja szétrombolni az egész barátságotokat, vagy csak humoros bóknak veszi. Ha komolyan akarna venni téged, akkor komolyan vett volna, és nem a GYK-n kötöttél volna ki. Ráadásul, ha tényleg olyan okos, akkor végiggondolta már a dolgot úgy is, de mivel még mindig nincs eredmény, ezért én letennék róla.
Vagy mégsem olyan okos, humoros, kedves, mint ahogy leírtad? Mégsem lenne olyan tökéletes? :)
Egyébként tegyük fel, megszerzed.
A verzió: Továbbra is kell neked. Oké, járni kezdtek. Azonban, ha te már el tudtad hódítani, ismét el fogják, főleg a hozzáállásod alapján. Meg fog csalni, faképnél fog hagyni. A barátaid egy részét temetheted, nem fognak egy hasonló alakkal sokáig egy kupacra járni - hátha az ő nőjüket is elcsalod.
B verzió: Csak egy éjszakára kellett.
B1: Nem derül ki a dolog. Békésen élitek az életetek. (Na persze, álmodik a nyomor! Gyerekes vagy, ha ebbe menekülsz. Ki fog derülni.)
B2: Kiderül a turpisság, lehet, hogy tönkreteszed a kapcsolatukat. Két embert teszel tönkre. A lányról elhíresül a dolog, ezt pedig sokan nem nézik jó szemmel. A következő kapcsolatában is problémát okozhat. (Ezt már egy pár emberen láttam is) A barátod valószínűleg rohadtul utálni fog, meg akar majd verni, talán meg is teszi, még pár emberrel, akik talán szintén a barátaid voltak, de inkább távol maradnak tőled. És ott leszel te, megvolt egy nő, bántottál két embert, plusz nehogy azt hidd, ez rólad sem terjed el, ha hiszti lesz belőle.
Ha van barátnőd, pláne. Ha nincs, akkor talán vegyél vissza az egodból, gondolkozz el, miért nincs? Talán pont ezért utasít el a nő is? Talán nem vagy elég jó pasi a nőhöz. Plusz, remélem tudod, hogy egy lánynak se jönnek be a gerinctelen alakok, márpedig te az vagy, és tudod is magadról. 5 hónap nem kevés idő. Ha vonzódna hozzád, egy, vagy két hét is megtette volna.
Add fel, hagyd békén a barátod kapcsolatát, hajózz ki valami óceánra, és ott kutass a cápáid után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!