Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy haverom és a barátnője hármasoznának velem (én meleg fiú vagyok). Szerintetek belemenjek?
Tegnap vallotta be nekem h ő biszex (nem lepett meg, eddig is sejtettem h érdeklődik errefelé is, csak mert régóta van csaja nem nyomultam rá soha). És mint kiderült a bnője is tudja és elfogadja, és most keresnek egy fiút hármashoz. És rám gondoltak, mert tetszek a srácnak, meg tudják h meleg vagyok.
A srác tetszik, ez eddig ok. Viszont ott lesz a csaj is. A csajjal nem kell csinálnom semmit, sőt ő kicsit ilyen "mellékszereplő" lenne, de azért ott lesz. Ez engem zavar, pláne h a srác még nem volt fiúval, tuti dögöcős lesz a story az elején (ismerem az ilyen szitukat), és nem tudom elengedni magam ha közben egy csaj bámul...
A másik: nem akarom h ez bekavarjon, a sráccal már régóta jóban vagyunk, és ha most a csaja féltékeny lesz vagy rájön h így élesben mégse fogadja el annyira azzal csak én szívhatok és tuti én leszek a bűnbak. Mindig a meleg srác szív (az ilyen szitukat is ismerem már sajnos)...
Szal szeretném, bejön a srác, és kipróbálnám szívesen ^.^ (Meg hát tényleg inkább velem dugjon mint szerezzen vki mást XD De rohadtul zavarna a csaj jelenléte és az agyam is azt mondja h ezzel többet veszthetek mint nyerhetek.
Ti mit tennétek sztetek mit csináljak?
19/F
Én kihagynám ezt a helyzetet, mert ebből később még gond lehet.
Vagy kicsit iszol előtte, hogy ne érdekeljen a csaj, megcsinálod a srácot és utána felejted el gyorsan.
hát, nincs benned egy pici kíváncsiság sem csajok irányában? Egyáltalán nem tudnál azzal a csajjal semmit sem elképzelni? Csók, tapi, bármi?
A megoldás az lenne ha a csajra is beizgulnál és tényleg hármasban csinálnátok.
Ajánlom ezt a filmet:
Mintha csak én írtam ki volna ezt a kérdést! :D
Szintén volt egy haver és a nője. Próbálták hármasban,egy csajt vettek be,de az nem jött be a nőnek. Aztán megismertek engem,megbeszéltük ezt a 3as dolgot,és kipróbáltuk. Nekem sem ment,mert zavart a nő jelenléte. Igaz,vele semmit nem csináltam,ketten kényeztettük a pasit. De így is tökre feszült voltam,nem tudtam ellazulni. Igaz,azután voltam párszor a pasival titokban,csak mi ketten. Nos,az úgy ment és jó is volt. És nem romlott meg a barátság ez miatt,sőt rosszabb sem lett. Szóval azt mondom próbáld ki. Ha már így lebeszélték a dolgot maguk közt,és akarják is,akkor hidd el nem fogja a csajt zavarni mikor már élesben ott leszel vele.
20on éves meleg srác
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!