Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIért viselkedik így egy hetero fiú?
Figyelt kérdés
Az osztálytársamról van szó. szóval 19 évesek vagyunk, én meleg vagyok, ő hetero. barátnője van és nagyon szeretik egymást. ő nem tudja, hogy az vagyok és hát nagyon keves velem, nem tudom, hogy miért, mindig villamoson átadja a helyet, nem engedi, hogy álljak, hiába mondom, hogy ő üljön, meg előre enged mindig az ajtón, meg nagyon kedves, előzékeny velem. kicsit úgy viselkedik velem, mint egy lánnyal, ami zavar is egy kicsit. inkább velem beszélget, a többi fiúval nem, legtöbbször csak a lányokkal beszélget, de velük nem is annyira kedves, mint velem. egyébként kinézetre férfias és és nagyon helyes. természetre is férfias, csak nem értem, velem miért ilyen.2015. dec. 12. 16:17
1/6 anonim válasza:
Valószínű,hogy a srác van olyan intelligens.Hogy tud olvasni a testbeszédedből.
Szinte biztos vagyok benne.Hogy ő tud a másságodról!
Csak tapintatos,s nem kérdez rá.
De ez csak feltételezés.
2/6 A kérdező kommentje:
de rólam nem tudják. néha beszélgrtünk és nyugodtan rákérdezhetett volna. azzal nem sért meg és nem lesz tapinatalan, ha rákérdez. és egyébként erre én is gondoltam, hogy sejti, de emiatt miért kell velem így viselkedni mint ahogyan fent említettem?? szinte nőnek kezel, ami zavar, pedig nem vagyok nőies, talán természetre 1 kicsit, de kinézetre egyáltalán.
2015. dec. 12. 16:52
3/6 anonim válasza:
kérdezd meg őt, a haverod. h miért ennyire udvarias veled, de ne mond meg neki h meleg vagy. A válaszábol rájössz h minek tart teged.
4/6 A kérdező kommentje:
igazad van, csak így tudhatom meg.
2015. dec. 12. 17:38
5/6 anonim válasza:
Azt mondod mindig lányokkal van. Hát ugye akkor berögzült neki ez a viselkedés, hogy mindig előre engedi őket és már úgymond fel sem tűnik neki, hogy férfival van. Mondhatni rossz szokássá vált az udvariassága.
6/6 A kérdező kommentje:
hát azért nem teljesen mindig csak a lányokkal, meg említettem velem sokkal udvariasabb, mint a lányokkal.
2015. dec. 14. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!