Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Haverom barátnője?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haverom barátnője?

Figyelt kérdés

Adott a haverom, szintén 37 éves mint én. A csaja 26.

A probléma az hogy a csaj a nagybetűs nő. Igazi cápa, nehézbombázó. Okos, kedves, humoros, gyönyörű és mindezekkel tisztábban van. A legdurvább párosítás.

A haverommal 2 éve vannak együtt. Én nagyjából 5 hónapja próbálkozom nála rendületlen, de nem adja be a derekát. Minden lehetőséggel próbálkoztam már. Kedves, nyomulósan. Ismerem a csaj természetét, tudom hogy nem egy romantikus típus, imádja a szexet és jó is benne. Ezeket persze a haveromtól tudom.

Mivel kéne még próbálkoznom nála? Eddig udvarias visszautasításokat kaptam és még a haveromnak se mondta el hogy nyomulok.

Addig viszont nem nyugszom amig nem sikerül őt ....

Valakinek valami jó stratégia?

Hagyjuk a gerinctelen vagy és hasonló dumát. Tudom. Viszont ez a nő olyan hogy érte ez is megéri!

Kössz!

2016. ápr. 29. 13:42
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Lődd ki a haverodat nyílpuskával és akkor a te válladon sírja ki magát.
2016. ápr. 29. 13:45
 2/18 anonim ***** válasza:
88%
Nem szeretnék a haverod lenni, utálom az ilyen férgeket.
2016. ápr. 29. 13:46
 3/18 anonim ***** válasza:
83%
Én a haverod helyében összevernélek, hogy még most megtanuld, hogy más csajával nem jó szórakozni.
2016. ápr. 29. 13:52
 4/18 A kérdező kommentje:
Azért a lelkem mélyén tudom hogy ő nem ilyen rendes lány! Csak tudnom kéne honnan közelítsem meg a dolgot.
2016. ápr. 29. 13:54
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez elég gerinctelenség, hogy a haverod nőjére fáj a fogad... nem igaz, hogy mást nem tudnál találni.

Egyébként, ha annyira kell a nő, szerezd meg. Bizonyítsd be, hogy te vagy a nyerő. Bár, ha folyton elutasít, lehet be kellene látnod, hogy csak második lehetsz a haverod mögött.

2016. ápr. 29. 13:58
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
A lelked mélyén? Figyi rólam is sokan azt hiszik, hogy olya nő vagyok. Közben meg rohadtúl nem, csak van egy szexuális kisugárzásom. Ha olyan nő lenne már beadta volna a derekát. Hagyd abba nagyon gyorsan ezt a baromságot. 22/l
2016. ápr. 29. 14:00
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyeneknek mindig azt remélem, lesz majd egy csinos kis feleségük idővel és lesz egy jó "haverjuk" aki majd rommá szeretgeti az ő kis ártatlan feleségét/barátnőjét. Biztos jól esne. Ásd el magad te rüszmeteg.
2016. ápr. 29. 14:03
 8/18 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem akaszd fel magad.

Hihetetlen, hogy valaki 37 évesen ezé a szinte van.

2016. ápr. 29. 21:14
 9/18 A kérdező kommentje:

Miért olyan hihetetlen? Baromi jó nő, megmozgatta a fantáziám, bepróbalkoztam.

Elhihetitek hogy eléggé érdekel ha az sem számít hogy a haverom csaja. :)

2016. ápr. 30. 10:39
 10/18 anonim ***** válasza:
Mert ügye nincs másik nő? Csak egy sz*r recskagép vagy aki igy éli ki magát.
2016. ápr. 30. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!