Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haverom barátnője?
Adott a haverom, szintén 37 éves mint én. A csaja 26.
A probléma az hogy a csaj a nagybetűs nő. Igazi cápa, nehézbombázó. Okos, kedves, humoros, gyönyörű és mindezekkel tisztábban van. A legdurvább párosítás.
A haverommal 2 éve vannak együtt. Én nagyjából 5 hónapja próbálkozom nála rendületlen, de nem adja be a derekát. Minden lehetőséggel próbálkoztam már. Kedves, nyomulósan. Ismerem a csaj természetét, tudom hogy nem egy romantikus típus, imádja a szexet és jó is benne. Ezeket persze a haveromtól tudom.
Mivel kéne még próbálkoznom nála? Eddig udvarias visszautasításokat kaptam és még a haveromnak se mondta el hogy nyomulok.
Addig viszont nem nyugszom amig nem sikerül őt ....
Valakinek valami jó stratégia?
Hagyjuk a gerinctelen vagy és hasonló dumát. Tudom. Viszont ez a nő olyan hogy érte ez is megéri!
Kössz!
Ez elég gerinctelenség, hogy a haverod nőjére fáj a fogad... nem igaz, hogy mást nem tudnál találni.
Egyébként, ha annyira kell a nő, szerezd meg. Bizonyítsd be, hogy te vagy a nyerő. Bár, ha folyton elutasít, lehet be kellene látnod, hogy csak második lehetsz a haverod mögött.
Szerintem akaszd fel magad.
Hihetetlen, hogy valaki 37 évesen ezé a szinte van.
Miért olyan hihetetlen? Baromi jó nő, megmozgatta a fantáziám, bepróbalkoztam.
Elhihetitek hogy eléggé érdekel ha az sem számít hogy a haverom csaja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!