Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hármas szex? 2férfi 1nő?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hármas szex? 2férfi 1nő?

Figyelt kérdés

25 êves nő vagyok és nagyon izgat ez a felàllàs,hogy milyen lehet, ha 2 férfi kényeztet egyszerre. Lehet lesz rà lehetőségem,hogy kipróbàljam egy tök ismeretlennel. Persze gumival.Szerintem bele fogok menni,mert ilyen lehetőség lehet csak egyszer adódik az életemben.

Akinek volt màr része ilyenben leìrnâ,hogy milyen volt?

Persze nőktől kérdem.Priviket nem kérek férfiaktól!!

2016. ápr. 28. 18:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én fiú vagyok de azért... párom nagyon élvezte... és az érzelmi részt pótolta a jelenlétem. Nagyon jó volt. Mindhármunknak.
2016. ápr. 28. 20:33
 12/13 anonim ***** válasza:

#6:

És? Irigykedsz? :-P Ha egy nap nyolcan megkérdezik és a válaszom releváns a kérdésre, akkor leírom nyolcszor :-P Neked ezzel mi a problémád?

2016. ápr. 29. 08:17
 13/13 anonim ***** válasza:

#13:

Álmodozz, ha így könnyebb feldolgoznod, hogy nem mindenki olyan mint te és van aki képes megélni a vágyait :-P

Egyébként mit vársz? Kezdjem el bizonygatni, hogy de így negyven felett már azért párat láttam? (De egyet biztos többször is, mivel végig asszisztáltam a gyerekeim születését :-P :-D ) ... Vagy elő kellene kapnom innen pár régi törzstagot, akik személyesen is ismernek ;-) :-P ... Tudod mit? Egyiket sem teszem ... sárgulj bele az irigységbe, nem érezem feladatomnak, hogy neked bármit is bizonyítanom kellene :-P

2016. ápr. 29. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!