Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hármas szex? 2férfi 1nő?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hármas szex? 2férfi 1nő?

Figyelt kérdés

25 êves nő vagyok és nagyon izgat ez a felàllàs,hogy milyen lehet, ha 2 férfi kényeztet egyszerre. Lehet lesz rà lehetőségem,hogy kipróbàljam egy tök ismeretlennel. Persze gumival.Szerintem bele fogok menni,mert ilyen lehetőség lehet csak egyszer adódik az életemben.

Akinek volt màr része ilyenben leìrnâ,hogy milyen volt?

Persze nőktől kérdem.Priviket nem kérek férfiaktól!!

2016. ápr. 28. 18:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
44%

"ilyen lehetőség lehet csak egyszer adódik az életemben"

Már akinek... van aki ezt nyélbe üti minden hétvégén valami szutykos diszkóból felszedett kanokkal.

2016. ápr. 28. 18:03
 2/13 anonim ***** válasza:
43%

Egy pasival se tudnék érzelem nélkül szexelni, volt egy, aki most bepróbálkozott, nyáron kiköltözik Svédországba, és egyértelmű volt, hogy köztünk max. 1-2 hónap szex lenne, finoman a tudtomra is adta, de nem voltam képes belemenni. Pedig 10/10 a pasi.

Hát meg kettővel... tükörbe nem tudnék nézni utána.

De másak vagyunk (hála a jó istennek)

A kérdésedből azt veszem le, hogy te akarod ezt, szóval nem is tudom mit vársz, hogy a többi lány(vagy fiú lányként kommentelve) megerősítsen téged benne, hogy csináld, meg leirkálja mindenki, hogy milyen isteni volt?

2016. ápr. 28. 18:07
 3/13 A kérdező kommentje:
Igen kedves 2-es jól értelmezted , ügyes vagy ,tényleg izgat. Igen és azt vàrom,hogy ìrja le akinek volt benne része hogy milyen volt. Ja és nem megerősìtésért jöttem!
2016. ápr. 28. 18:14
 4/13 anonim ***** válasza:
Ha kipróbálod, légy domináns! Ellenben a csordaszellem jegyében ribizliként kezelhet még az is, aki egyébként szeret.
2016. ápr. 28. 18:16
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Szoktam találkozni egy házaspárral rendszeresen ... de hát nem vagy kíváncsi a véleményemre, mert én férfi vagyok :-P
2016. ápr. 28. 18:17
 6/13 anonim ***** válasza:
52%

ma 18:17

Tudjuk, és abból áll a napod, hogy ezt a tényt minden ilyen jellegű kérdéshez leírd.

2016. ápr. 28. 18:20
 7/13 anonim ***** válasza:
58%

És leértékelnek :D

Lassan az lesz a normális, aki 5 pasival baszatja meg magát, aki meg kapcsolatra megy lenézik :D

Nyomorékok.

2016. ápr. 28. 18:21
 8/13 anonim ***** válasza:
nekem is adódott egyszer egy ilyen lehetőség és nem bántam meg, életem egyik legjobb aktusa volt!
2016. ápr. 28. 18:35
 9/13 anonim ***** válasza:
Mi is befogadunk néha egy pasit. De én sem írok többet,mert a férj vagyok
2016. ápr. 28. 19:01
 10/13 anonim ***** válasza:
Egyszer próbáld ki, én is megtettem, jó volt.
2016. ápr. 28. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!