Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mi a véleményetek a szex kapcsolatról? Mindenképp kellennek érzelmek? F
Lányfüggő.
Én az a fajta vagyok, aki nem megy bele szexkapcsolatba, semmiképp. Számomra fontosak az érzelmek a szexkapcsolatba meg max úgy érezném, csak kihasználnak mint egy tárgyat. Na meg meg kell bíznom abban akit közel engedek magamhoz. A barátom az első akivel voltam és vagyok azóta is. Ő is majdnem 4,5 hónapot várt. Vannak ilyenek.
Vannak olyanok akik ugyanúgy vannak mint te. Kielégülést keresnek, kapcsolatot nem. Nem tudom őket mi motiválja erre, talán egy komoly csalódás,talán ilyen természetűek, ezt olyan tudja megmondani neked akik ilyenek.
Remélem azért tudtam segíteni.
19L
Kell valamennyi. Én elejében egyáltalán nem találtam szimpinek azt a férfit, akivel most vagyok egyben. Mármint személyiségileg. Viszont szexuális téren pedig oda meg vissza voltam tőle... Csak azután mentem bele egy szeretői viszonyba, hogy megtudtam milyen jófej, kedves, odaadó..:)
19/l
Ez tök egyénfüggő. Nekem tartós kapcsolatom volt,nem sima szexkapcs., és úgy érzem nem menne érzelmek nélkül.
23L
Én is egy ilyenre vagyok. Nincs idom a pasizasra. Tul sokat kell tanulnom es fontos a jovom. De neha kikell engedni a sok stresszt valahogy.
18l
Szerintem szanalmas.... Mar többre tartok esetleg egy alkalmi szexet... Imádom a szexet, de sok korombéli meg nem korombeli csaj szakít a pasijaval es azon remegnek két hétig hogy huhh ezzel vagy azzal járjanak e ossze dugni...... Szerintem kiabrandito hogy ennyire ra vannak gorcsolve hogy meglegyenek dugva... Más lehetőség biztos nincs.. Állítom szeretet hiányból meg onertekelesi gondjaik vannak es ezzel kapnak plusz dolgot hogy igen van aki kivanatosnak tartja őket.. Ami szerintem kamu mert szexelni fej meg néha test nelkul is lehet elég hozza a......:)
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!