Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy ilyen kapcsolatrol?

Figyelt kérdés
Ismerkedek ( egyenlore csak neten) egy nallam 15 evvel idosebb novel ( en 30/f). Es olyanokat szokott mar irni, hogy vajon milyen lehetne velem kapcsolatban lenn, mert szinte mindenben azonos a velemenyunk, olyan forumon ismerkedtunk is meg, ami mindkettonknek szivugye. Van itt valaki aki egyuttel egy nalla sokkal idosebb novel? Mert azert ez a korkulonbseg eleg nagy. Mostmeg iszonyat szexi, igazi Milf/cougar, de 5 ev mulva mar, lehet inkabb csak jo baratlenne a szememben. En akarok csaladot, o neki nincs gyereke.

2016. febr. 13. 09:57
 1/10 anonim ***** válasza:

Èn lekoptatnálak a helyében.

40/N

2016. febr. 13. 10:13
 2/10 anonim ***** válasza:
1 so, egyetertes, en is:-))Sot, tovabbmegyek en eselyt sem adnek ennek a dolognak elso korban:-)
2016. febr. 13. 10:30
 3/10 A kérdező kommentje:
Hal Istennek, hogy nem mindenki olyan, mint ti! Szex biztos lesz, mert kuld fotokat magarol, erdeklodesi kor azonos, szal kirandulni is biztosfogunk. Engem az oszekoltozes zavar.
2016. febr. 13. 10:39
 4/10 anonim ***** válasza:

milf... korlátolt vagy.

amúgy a milf 1. betűje mother, tudtad?

2016. febr. 13. 10:41
 5/10 anonim ***** válasza:
Ő már szülni biztos nem fog neked, nem is lenne képes egészséges gyereket szülni, mire odaértek(kb 5 év múlva).
2016. febr. 13. 10:53
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Halott dolog. Egy hosszútávú kapcsolatban az szerencsés, ha a férfi javára van 6-8 év korkülönbség. Ebben az esetben nagyjából együtt öregszenek, így a korral járó libidóvesztés kevésbé gyötri meg a kapcsolatot. De 15 év a nő javára iszonyat sok! Gondolj csak bele, 15 év múlva mi lesz? Te 45 (a legszebb férfikor) a párod 60! Mondanám, hogy 1-2 évig még jó lehet vele, de te is már 30 vagy, és az idő már nem neked dolgozik, ha gyereket is akarsz ennek az istennek az idejében.

Szóval inkább keress egy minden tekintetben hozzád illő partnert.

2016. febr. 14. 10:42
 7/10 A kérdező kommentje:
lány 32 én 30 az ok nem? ezt csak kalandnak gondoltam, mert nagyon ettraktív a hölgy és kellően könnyűvérú ahogy a telefonból lejön
2016. febr. 14. 12:45
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak kalandra kell, akkor nem kérdés. Nagyapám kiskoromban azzal riogatott, hogy a túlvilágon az orromra húzzák azt a pinát, amit kihagytam. :-))

A 32 éves hölgyhöz nincs hozzáfűzni valóm, hisz az előző válaszom rá is érvényes.

2016. febr. 15. 10:35
 9/10 A kérdező kommentje:
akkor nekem egy 22 éves lány kéne a te olvasatod szerint. ezzel tudod mi a baj? hogy ők még élni akarnak. kell a faszo...nak olyan azért én már lassan gyereket akarok. arra egy 32 éves érett nő, aki már tudja mit akar, szeret otthon lenni, gondolom neki is megfordult már az anyaság a fejében...
2016. febr. 15. 18:31
 10/10 anonim ***** válasza:
akkor kaland vagy komoly? mert mindig mást írsz
2016. febr. 15. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!