Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok mi a tapasztalat? Egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok mi a tapasztalat? Egy vékony lánynak gyengébb illatú odalent, mint egy ducinak, vagy ez óriás baromság?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 27. 20:22
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Nem egy fiatal nőt ismerek, akinek pajzsmirigy problémái vannak, meg PCOS, 15-20 kg plussz ment rájuk, pedig előtte normál alkatúak voltak. Biztos le lehet fogyni hosszú idő és erőfeszítések árán, de aki nem él benne, könnyen dumál.

(Nekem nincs ilyen problémám, de kapásból 3 nő van a közvetlen környezetemben ilyenekkel, a plusz súly csak 1 kis része a betegségnek.)

2016. ápr. 27. 21:43
 22/26 anonim ***** válasza:

egy régebbi hozzászólásomat idézem, amit szintén hozzád intéztem:

"jaj imádom a gyakorin, amikor jönnek ezek a kamusztorik amik teljesen belevágnak az adott témába, hogy a saját hülyeségünket megerősítsük"

na mikor fejezed be a kamuzást? vagy jön még valami kamusztori a 25 ismerősödről, akinek genetikája miatt lett túlsúlya? :D

2016. ápr. 27. 21:50
 23/26 anonim ***** válasza:

Érdekes tényleg amúgy, hogy bármiről beszélünk, ő tud olyan sztorikat hozni saját, vagy más példáján, ami igazolja a saját állításait.

Pajzsmirigyszintet kb. 1 hónap beállítani gyógyszerekkel, ha alul ha felülműködik, csak úgy megsúgom.

2016. ápr. 27. 21:53
 24/26 anonim ***** válasza:

1 az, hogy nem én hoztam fel a témát, a másik meg, hogy nem nagyon szoktam sztorizgatni, hasonló témájú kérdésekhez talán nem is szóltam hozzá.

Itt volt 2 db válaszom, ez alapján már tényleg könyvet lehet írni... :D

De nem érdekel, a lényeg, hogy legalább a p¡nám illata rendben van :D

Kár, hogy mintát nem lehet küldeni az oldalon, így biztos kamu, sőt, p¡nám sincs, ott himbilimbizik egy 20 centis fa$z a lábam között. (Jaj, kamu... tudjuk, olyan sem létezik, mert nektek nincs/nem láttatok mèg olyat xD)

2016. ápr. 28. 06:35
 25/26 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem te nem láttál még olyat, azért vagy ilyen feszült. Fogyj le, akkor legalább meglenne rá az esély. Vagy kérd meg a sok, dagadt lányra izguló kangörcs gyakorist, hogy akassza be neked a 14 centisét, amit egész nap 20asnak hazud itt. :D
2016. ápr. 28. 12:18
 26/26 anonim ***** válasza:

Az, hogy ki mit hazudik, nem izgat. Bőven elég az, ami otthon van.

Fogyjak le... Igen, én is így gondoltam. Az első gyerek után is sikerült, úgyhogy amint megszültem, rajta leszek, hogy leadjam azt a 15 kg-ot, ami a cigi abbahagyása után + a terhesség alatt rám jött ;)

2016. ápr. 28. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!