Akik véleményt nyilvánítanak a gyengébb jóval olcsóbb benzines gépekről kasza, fűrész, tapasztalat alapján teszik? Illetve összemérik a teljesítményüket a négyszer ennyibe kerülő gépekkel?
Mások nevében nem mondhatok véleményt .A gagyi olcsó gépektől irtózni kell .Mindig az olcsó lesz a drága .
Bármilyen gépet is veszünk,el kell dönteni mire is szeretnénk használni .1 x ri 100m2 lekaszálásához a gagyi s jó,aztán lehet is eldobni .Akinek a napi munkájához kell,az ne sajnálja rá pénzt,vegye meg a számára a legjobbat.
Otthoni használatra meg egy közepes kategóriát kell venni,de nem a gagyi márkákból .
Én is csatlakozom az elsőhöz.
Alsó kategóriás gépek teljesen használhatatlan. Legfeljebb dísznek jó.
Ezt a saját pénztárcámon is tapasztaltam.
1-2 használat után már tönkre is megy.
Saját káromon egy dekopírfűrészen, rezgőcsiszolón, és egy elektromos láncfűrészen is tapasztaltam.
Illetve másoknál is láttam, hogy nagyon hamar tönkre megy.
Pl.: nagyflex ,fűkasza , vésőgép , ütvefúró.
De hogy konkrét hibákat is mondjak.
Nálam az elektromos láncfűrész ledarálta a fogaskerekeket.
Körülbelül 10 percig daraboltam vele vastagabb ágfát.
A rezgőcsiszolómnál lejött a rezgőtalp, Körülbelül 6m2-nyi kerítéslécet csiszoltam le vele.
A dekopírfűrészemnél pedig a 3. vágás után beszorultak a csapágyak.
garancia?
Egy évig nyüstölni, kidobni.
"Alkalomhoz a forma", mondta a '80-as években a reklám.
Kétféle hülye ember létezik: aki komoly munkához gagyi gépet vesz, meg aki negyedórás munkához drága gépet vesz.
Az egy misimókusokra jellemző dolog, hogy megvesznek egy használhatatlanul kis teljesítményű márkás gépet indokolatlanul drágán, aminek a negyedéért már vehetnének nekik megfelelő használható kínait.
Mondjuk én évi 30 óra fűnyíráshoz Fuxtec kínai kaszát használok, egy ugyanennyire használható Stihl ötször ennyibe kerülne, ami nekem túl drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!