Kérem valaki mondjon véleményt, a Scitec Nutrition által forgalomba hozott BCAA X-ről, és (vagy) a BCAA 1000-ről, ti milyen hatás értetek el (tapasztaltatok)?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy valaki tapasztalt-e pozitív hatást valamelyik készítmény fogyasztásával az edzését kiegészítve. A válaszokat előre is köszönöm.#kiegészítő #hatás #tapasztalat #táplálékkiegészítő #Scitec Nutrition #kiegészítés #BCAA #táplálék #Scitec #Nutrition
2015. febr. 1. 11:21
1/5 anonim válasza:
Hatást nem igen fogsz fogsz tapasztalni, ez egy aminosav készítmény, akkor jó, ha katabolizmusnak vagy kitéve, én akkor szoktam használni ha nagyon nincs időm enni, persze ez messze nem a legjobb megoldás. Diétában is használják étkezések között, illetve edzés után, közben. Igazából bármikor lehet, de annyira nem fontos kiegészítő. Ráadásul kapszulásat nem is éri meg venni, inkább por formájúban.
2/5 A kérdező kommentje:
Csak olvastam, hogy edzés előtt érdemes bevenni mert segít a fehérje szintézist fentartani és sokat jelent a fehérje beépüléskor is. Mert végülis ha csak edzést követően kéne beszedni akkor már ott a tejsavófehérjém ami nagy mennyiségben tartalmaz BCAA-kat meg sok más aminosavat, többek közt L-glutamint
2015. febr. 1. 12:49
3/5 anonim válasza:
Edzés előtt is lehet, de mondom, szerintem ez nem olyan fontos. Max. ha szálkásítasz.
4/5 A kérdező kommentje:
Egész évben szálkásan építek izmot (mint a men's physique kategória versenyzői) és az izomépítés mellett az izom megtartása is a célom. Szóval akkor ajánlott lenne szednem.
2015. febr. 1. 14:11
5/5 anonim válasza:
Akkor is azt gondolom, hogy port vegyél inkább, jobban jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!