Mondanátok véleményt a Pro Nutrition Creatin Pro Mass-ról? (Link)
Sziasztok, 18/F 70kg/188cm vagyok, a tavalyi tanévben kezdtem el járni konditerembe de nem szedtem semmilyen étrend kiegészítőt. Idén is szeretnék járni de többen javasoltá az edzőtársaim közűl, hogy szedjek creatint mert menza kosztból sosem leszek egy Arnold Schwarzenegger. Szeretném a ti véleményeteket/tapasztalatotokat kérni erről a termékről.
Így van étrend kell:
Tömegnövelő étrend: napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*ttkg szénhidrát (ch).
Ezekből kellene leginkább összerakni:
fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.
ch: zabpehely, rizs, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, sok zöldség.
zsír: omega3, lenmagolaj
Kell még egy jó multivitamin, pl mega daily one, vitabolic + 1g C-vitamin.
Edzés utánra pedig tejsavóprotein +40-50g dextróz.
Ha ez az igazi adat róla, ami a gyártó pro nutrition oldalán olvasható....
Összetevők: dextróz, zsírszegény tejpor, tejsavó koncentrátum, kreatin monohidrát, kakaó (csokoládé íznél), L-glutamin, xantán-gumi, aroma, kármin színezék (eper íznél)
adagonként 5g creatin, 350mg glutamin, akkor szerintem lépj tovább.
Ha az összetevők felsorolásában a második helyen a legtöbb anyagként zsírszegény tejpor van?!?!?!
Hát....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!