Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki tapasztalat?
Parom mar a kapcsolat elejen mondta, hogy volt ferfivel dolga. (A srac elegitette ki ot, de vissza nem kapta.)
En kivancsisagbol (nem azert mert nem biznek benne) megneztem a fb uzeneteit es volt egy uzenet, amiben kiv.rte a sajatjat videora veve. Azota nem tudom hogy alljak a dologhoz. Ugy erzem megundorodtam tole... Felhozzam neki?
L
Te tudod h érdemes-e felhozni vagy egy kegyes hazugsággal vagy műbalhéval lelépni... A Te és ő személyiségetektől függ ez, hogy mit választasz, de a végkimenetel ugyan az lesz illetve remélhetőleg... Minimum biszex, de ha barátnő mellett is ezt csinálja akkor talán még jobban is hajlik a melegség felé mint a nők irányába... :/
24/f
Egy kapcsolat Legyen őszinte. halgass az érzéseidre. Tisztázni akarod?
Igen-hozd fel és beszéljétek meg.
Nem-ne hozd fel,de akkor ne is érdekeljen.
Igen, lehet tenyleg annyiban hagyom. Annyit nem er a mult, hogy emiatt megbantsam :)
Koszonom a valaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!