Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a véleményetek egy olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy olyan lányról, aki 22 éves és még soha nem volt barátja?

Figyelt kérdés

És soha nem is kavart senkivel, pedig alapból nem ronda, nem kövér, meg nem is a bunkó kategóriába tartozik.

Szerintetek gáz?

2016. ápr. 25. 19:28
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Ja mert konnyeb neked emoge a szoveg moge bujni,hogy jaaj csak a ribik stb. Milyen erdekes hogy nekem vannak normalis lany ismeroseim
2016. ápr. 26. 21:40
 22/24 anonim ***** válasza:

ajj istenem nem azt mondom hogy nincsenek normális lányok, vagy hogy a fiúk nem ismernek normális lányokat.. és az általad írt "csak" dolgot is kifejtettem az előző válaszomba. nem tudom hogy direkt nem akarod-e megérteni a kommentjeimet, de ez már kezd vicces lenni

de mindegy én már tényleg magasról teszek rá hogy mit írsz úgyis csak hajtod tovább a marhaságaidat, mintha észre sem vennéd amiket írok, de tényleg inkább hagyom az egészet a p*cs@ba, falnak beszélek

2016. ápr. 26. 22:08
 23/24 anonim ***** válasza:
49%
Felesleges megidokolnom mert egyértelmű. A 22 éves kérdezőnek mentségeket gyártasz sőt még ő a különleges mert nem dugták meg. Persze egy 22 éves szűz srác az magának köszönheti mert nekik csak a rib*cok kellenek. Ilyet is csak az irigy rosszindulatú dögök mondanak, akik a kutyának se kellenek. És persze a végén elkezdesz duzzogni. Hülye tinip*a.
2016. ápr. 26. 23:12
 24/24 anonim ***** válasza:

azzal hogy segítek a kérdezőnek rosszindulatú irigy dög és tinip*csa vagyok akinek senkinek sem kellek? elég mellélőttél (és igen, a "nem kellesz senkinek" dologgal is, de szép próbálkozás neten keresztül beazonosítani, azért még egy kicsit gyakorolni kéne)

és nem mentségeket mondtam, hanem csak amit gondolok, akinek nem inge ne vegye magára. k**vára szánalmas hogy csak rosszként veszed le amiket írtam ÉS AZT IS MONDTAM HOGY NEM MINDENKINEK KELLENEK A R**NCOK, CSAK NEM FOGOD FEL

és ha már itt tartunk, akkor inkább te nem kellesz senkinek, mert kinek kell olyan aki csak a negatívat látja mindenben és meg se próbál meghallgatni másokat, csak beléjük köt ahol lehet. és tudod mit? mondhatnám rád hogy egy hülye r*t@rdát f@*z vagy, de nem fogom, mert több vagyok annál mint amit te csinálsz hogy leírsz tinip*cs@nak, ja és már alapból hogy te kötöttél belém aztért ez is elmondja hogy annyi értelem nincs benned, hogy ráhagynád másokra a véleményüket, inkább beléjük kötsz, ja meg az indoklás alól is kibújsz azzal, hogy én egy "dög" és tinip*cs@ vagyok. ez aztán igazán férfias.. csak ne csodálkozz azon ha egy lány sem fog szeretni...

úú és már szinte várom a következő alázó kommentedet... nem is számítok őszintén másra..

2016. ápr. 27. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!