Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a véleményetek egy olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy olyan lányról, aki 22 éves és még soha nem volt barátja?

Figyelt kérdés

És soha nem is kavart senkivel, pedig alapból nem ronda, nem kövér, meg nem is a bunkó kategóriába tartozik.

Szerintetek gáz?

2016. ápr. 25. 19:28
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
56%

gratulálok ugy van 0 ismerettel igazán ésszerű megvádolni valakit...

nem is ismered a kérdezőt én sem ismerem ezért nem vádaskodok... Nekem is van olyan lány ismerösöm aki 19 éves és még nem volt senkije és nem azért mert nulla csak egyszerüen esetlen... pl multkor is forudlásból nekiment az ajtofélfának...

Vannak ilyenek nem kel azonnal pálcát törni felette

2016. ápr. 25. 20:00
 12/24 anonim ***** válasza:

Lehet szép,csak egy pasi se nyitott felé. Nem olyan hihetetlen, nem feltétlenül kell rávágni,biztos mert olyan beképzelt büszke pics.a.

Én ismerek szép 20éves lányt ,akit még senki se hívott el randizni, hiába jár el szórakozni.

2016. ápr. 25. 20:06
 13/24 anonim ***** válasza:

Ma kedve DrSpleen igen tehat kis benacska butuska,ennek azert van nemi koze az eletkeptelenseghez,0saghoz.

es valo igaz,nem alkothatnek ennyi ismerettel velemenyt, de a kerdezo megis erre ker

2016. ápr. 25. 20:33
 14/24 anonim ***** válasza:

"alapból nem ronda, nem kövér, meg nem is a bunkó kategóriába tartozik."

Valami flúgod csak van.

2016. ápr. 25. 21:33
 15/24 anonim ***** válasza:
61%

úristenem ezek a válaszok te jó ég... ebben semmi sincs, ha valakinek ilyenkor még nem volt barátja. szerintem a kérdezőnek kisebb baráti köre lehet, és lehet hogy rajtuk kívül nemigen szokott barátkozni, és nem egy nagyszájú p***a aki illegeti magát minden f@*z előtt, és így bizony nagyon könnyen megeshet ez. mert ma már szinte az össze s fiú a r*b@ncokra megy.

úgyhogy ne aggódj kérdező, semmi baj sincs ezzel:)

2016. ápr. 25. 23:06
 16/24 Deflohelp ***** válasza:
100%

Az a véleményem, hogy még nagy felfedezések előtt áll.

De óriási a felelőssége annak, aki bevezeti ebbe a világba.

2016. ápr. 25. 23:35
 17/24 anonim ***** válasza:
49%

Unalmas már ez a csak rib**pl kell duma. Persze gondolom akkor a 22 éves szűz srácokról is igy vélekedsz.

2016. ápr. 26. 11:51
 18/24 anonim ***** válasza:

a 22 éves szűz srácokról úgy vélekedek hogy rinyálnak hogy miért nincs barátnőjük, közben meg a népszerű nagyszájú r**ikre mennek, és rajtuk kívül mindenki mást kizárnak, és nem is próbálkoznak, csak csorgatják a nyálukat a s*ggem mellem kirakom 2kg smink csajokra. felőlem legyen unalmas ez a duma, meg le is pontozhatsz, de akkor unalmas az igazság. viszont ugyanúgy nem gáz egy srácnál sem 22 évesen szűznek lenni, sőt. plusz azt sem mondtam hogy CSAK a r**ik kellenek, mert ha jobban megnézed azt írtam, szinte az összesnek, tehát vannak akiknek nem, és nekik minden tiszteletem

nem érdekel ha nem értesz egyet, ez az én véleményem, nem veszekedni jöttem, hanem hogy válaszoljak a kérdésre

2016. ápr. 26. 16:43
 19/24 anonim ***** válasza:
Ez nem igazság hanem baromság de kb ilyen válaszra számítottam.
2016. ápr. 26. 17:18
 20/24 anonim ***** válasza:
felőlem azt gondolsz amit akarsz, én legalább megindoklom és kifejtem a véleményem, de mondd csak mindenre amit írok hogy baromság te nagyokos :,D akármit írnék ezt mondanád. de én se számítottam többre tőled
2016. ápr. 26. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!