Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért akarják a férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarják a férfiak gyorsan letudni a szexet?

Figyelt kérdés
Mi a jó abban, hogy gyorsan elélveznek? Nem egymás élvezete a szeretkezés lényege?
2016. ápr. 25. 18:30
 1/6 anonim ***** válasza:
71%
:D imádom ezeket az általánosításokat :D bocsi de már válaszolni sincs kedvem mert naponta 10 ilyen hülye kérdés van :D
2016. ápr. 25. 18:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
én nem akarom.nincs semmi élvezet a kapkodásban.
2016. ápr. 25. 18:39
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Volt néhány partnerem, de egyik sem akarta gyorsan letudni a szexet. Biztos vannak ilyenek is, de engem szerencsére elkerültek.
2016. ápr. 25. 19:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Én vagyok a férfiak. Egyszóval: bocsi.
2016. ápr. 25. 19:49
 5/6 anonim ***** válasza:

Mert az ilyen férfiak csak magukra gondolnak, nekik eleve könnyebb eljutni az orgazmusig.

Gondolom lustaságból, vagy olyan nővel van együtt aki számára nem fontos,még annyira se ,hogy élvezze a szexet a nő.

De nem hinném,hogy az összes férfi a világon erre hajt,inkább csak gyakori náluk.

Meg alapból van olyan ember,aki már zsigerből önző f.asz.

2016. ápr. 25. 20:14
 6/6 Deflohelp ***** válasza:

Ha nem akarják, akkor is ilyen a biológia. A női test lassabban jut el a csúcspontra és utána lassabban is ér nyugvópontra. A férfinek gyorsabban van orgazmusa, de utána a merevedése is gyorsabban elmúlik, sokaknak ilyenkor akár fájdalmas is lehet a pénisz ingerlése.

Az a művészet, hogy egymás megfelelő kényeztetésével, késleltetésével egyszerre sikerüljön a csúcsra jutni.

Persze, ha a férfi éppen "kész", akkor is van ujja, keze, szája, nyelve, hogy "lemaradt" partnerét kielégítse.

2016. ápr. 26. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!