Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért ódzkodnak ennyire a gumitól? Miért akarják, hogy a szerelmük mérgezze magát mesterséges hormonokkal?
Mert sok pasi bele sem gondol a mellékhatásokba.
De sokan húznak gumit, szóval keress olyat!
Azok a pasik csak a saját érdekükkel foglalkoznak, nem gondolnak a barátnőikre..
Én is hülyeségnek tartom ezt, lehet hogy jobb úgy meg minden, de tényleg tele van mellékhatásokkal, ha lenne barátnőm biztos nem szedetném vele..
En szedtem 11evig gyogyszert.csak utolso 2evben okozott panaszt. ( kozti verzes,mellfajdalom) Es utanna mikor abbahyagytam is tok szabalyos volt a ciklusom rogton. Mikor babat akartunnk jott elsore..(az nem a gyogyszer hibaja volt hogy mehenkivuli lett).
Megbizhato a fogamzasgatlo azert szedtem.
De teny ,hogy nem mindenki birja.
A gumi sztem macerasabb es csokkenti a pasik elvezetet,akar erekciojat is. De pl nekem a ferjem holott utalta: felhuzta tobb mint 1evig miutan abbahagytam a gyogyit.
De ha Te nem szeretned szedni a gyogyit megertelek. Probaljatok ki mas vedelezesi modot ami mind2toknek megfelel.
Bar en epp most gondolkoztam el ,hogy mivel kellene vedekezni majd: gyogyszeren es ovszer kivul a huvelygyuru talan amit kiprobalnek de az ugyanugy hormontartalmu
..Hiszen:
-pharmatexek -nem megbizhatoak
-pesszarium : felnek elmozdul
-hormon injekciotol: szinten felnek ,mert mi van ha nem birja a szervezetem es rogton kaptam 3havi adagot.
-spiral,hurok: mehenkivuli utan kihagyom
-megszakitas: nem szamit vedekezesnek
Szoval maradt a fent emlitett 3. Amibol neked mar csak a gumi;) Szoval itt zarult is a kor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!