Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért ódzkodnak ennyire a gumitól? Miért akarják, hogy a szerelmük mérgezze magát mesterséges hormonokkal?
Mert onzo getzcik!
Nagyon egyszeru kedves kerdezo!
Kevesen tudjak,hogy mar van ferfi "fogamzasgatlo" ami persze arrol szol,hogy kijutas elott megoli a spermiumokat csak az urologussal kene feliratni es nem a noktol elvarni az egyoldalu mergezest!
A masik verzio kozolni a kisfiuval,hogy felevig o szedi felevig a lany ,ha nem megy bele akkor csaaa!
Nem azt akarjuk, hogy mesterséges hormonokkal mérgezze magát (édesjézusom), hanem hogy MINDKETTŐNKNEK jobb legyen a szex!
Egy kapcsolat elején, mondjuk az első pár hónapban (de akár az első évben is) tökéletesen természetes, hogy gumit használok. Magától értetődő. Nem csak a nemkívánatos gyermekáldás, de az esetleges fertőzések elkerülése végett is. De nem vagyok érte, mert szinte semmit nem érzek benne! Végigpróbáltam a létező összes márkát, egyedül a Lifestyles Skyn elfogadható. Mondjuk horror árban van, de legalább érzek benne valamit. A másik ok, amiért nem szeretek gumit húzni, hogy megöli a hangulatot. Meg kell állni, ki kell bontani, fel kell húzni. Utána figyelni kell, le ne csússzon. Ha egyszer fent van, onnantól a szex orális részének értelemszerűen annyi. Szóval eléggé behatárolja a játékot. A harmadik ok pedig az, hogy a párom is sokkal jobban szereti, ha nincs rajtam gumi. Neki is sokkal élvezetesebb így a szex. Szóval ha már együtt vagytok egy jó ideje, egy-két éve, és megbíztok egymásban, akkor miért ne lehetne tablettára váltani? Természetesen ha a nő részéről ennek egészségügyi akadálya van, akkor érthető, de akkor is van még hatszázezer fogamzásgátló módszer.
Már bocsi, de egyátalán nem önzőség. Én pl szívesen "mérgezném" (bár nem tekintem annak) magam, mert gumival nem csak a párom nem élvezi annyira, hanem én sem. Ugyanúgy rossz mindkettőnknek. Plusz a gumi gyilkolja a hangulatot, macerás, csökkenti az erekciót, kiszakadhat, ráadásul nekünk alapból k..va drága lenne, mert a boltokban található alapok kicsik.
(süt a feminizmus a kérdésedből...) 20/L
A gyogyi nem draga?
De ha ilyen butak a nok ,hogy nem merik mondani a parjuknak,hogy figyelj 6 honapig en mergezem magam utanna te jossz!
Ha nem hajlando akkor lapat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!