Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Léteznek még olyan férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még olyan férfiak, akik nem akarják magukat eltartatni?

Figyelt kérdés

Akárkivel futottam össze eddig, mindnek az az életcélja, 30ig eltartja őket anyuci, utána meg az aktuális nő. De nem ám úgy, hogy kap kaját, ruhát, meg ami az élethez kell, cserébe meg hallgat nagyokat, és besegít a háztartásba. Játssza a ház urát, elvenné a teljes keresetem, és keresztbe szalmát nem tenne a házban, sajna van tapasztalatom ilyen f@.szjankókkal.

És nem suttyófalván ismerkedek, diplomás, magukra és a környezetükre igényes 25-30 közti férfiakról van szó.

2015. aug. 20. 18:55
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

én magamat és a családomat szeretném majd eltartani a jövőben...

Jelenleg a szüleimmel élek dolgozok tanulni akarok és a jövőmet kicsit megalapozni h könnyebben induljak

A család fogalma számomra meg akkor fog körvonalazódni ha lesz nő az életemben

23/F

2015. aug. 20. 18:59
 2/23 anonim ***** válasza:

Na, most hátra estem a székkel! Komolyan van ilyen?

Eddig, fordítva tapasztaltam. :D

F30

2015. aug. 20. 19:01
 3/23 anonim ***** válasza:

Tök mindegy hol ismerkedsz!

Mellékesen suttyófalván kevesebb aki eltartatni akarja magát. Én magam 44 éves vagyok. Egy éve váltam. Az exnek most sincs gondja ha segítség kell. Pedig suttyófalván születtem.

2015. aug. 20. 19:01
 4/23 A kérdező kommentje:
3, a "suttyófalva" alatt azt értettem, hogy olyan férfiak, akiknek kilóg a kapanyél a szájukból, nem pedig konkrétan végzettségre vagy családi háttérre gondoltam
2015. aug. 20. 19:03
 5/23 anonim ***** válasza:

Csak egy kérdés.

Neked mi a suttyófalva?

2015. aug. 20. 19:03
 6/23 anonim ***** válasza:

Jelen;)

Érdekes,amit írtál.

Annyit hozzátennék, a tanult diplomás paraziták a legveszélyesebbek egyébként.

Ne tessék elkeseredni, biztosan fogsz normális palit találni.

Eddig nem volt szerencséd,ezután majd több lesz,kitartás! :)

27F

2015. aug. 20. 19:04
 7/23 anonim ***** válasza:
Nahát mik vannak, többnyire csak fordítva hallottam ilyet...
2015. aug. 20. 19:05
 8/23 anonim ***** válasza:

Léteznek. ;-)

..., de a nőnek se ez legyen a célja.

2015. aug. 20. 19:19
 9/23 anonim ***** válasza:
Nekem mindenképpen fontos, hogy a fizetésemből eltartsam magam ill. eltartsuk magunkat, persze ha a nőnek is van fizetése, az nem baj. :D
2015. aug. 20. 19:24
 10/23 anonim ***** válasza:
Léteznek. De nekik se kelljen a nôt eltartaniuk! :)
2015. aug. 20. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!