Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Léteznek még olyan férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még olyan férfiak, akik nem akarják magukat eltartatni?

Figyelt kérdés

Akárkivel futottam össze eddig, mindnek az az életcélja, 30ig eltartja őket anyuci, utána meg az aktuális nő. De nem ám úgy, hogy kap kaját, ruhát, meg ami az élethez kell, cserébe meg hallgat nagyokat, és besegít a háztartásba. Játssza a ház urát, elvenné a teljes keresetem, és keresztbe szalmát nem tenne a házban, sajna van tapasztalatom ilyen f@.szjankókkal.

És nem suttyófalván ismerkedek, diplomás, magukra és a környezetükre igényes 25-30 közti férfiakról van szó.

2015. aug. 20. 18:55
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Én konkrétan 1 ilyen férfit nem ismerek, aki a barátnőjével tartatná el magát, pláne aki elszedi a nő teljes keresetét. Ez leginkább a rossz házasságokban, alkoholista, meg játékgépfüggő férjnél jellemző.

Ilyen nőből viszont ötszázszor annyi van. Hát ilyen az amikor visszanyal a fagylalt. Ugye milyen utálatos dolog? :D

2015. aug. 20. 19:30
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen egyre több az ilyen...Szintén tapasztalat.33 éves,elvált(gyermektelen) nő vagyok.Nem nézek ki rosszul a koromhoz képest,kellenék is,de csak addig amig nem derül ki,hogy nincs lakásom,és kevés a fizum.Még volt olyan is aki megjegyezte,hogy milyen hülye vagyok,hogy nem tudtam még egy garzonra se lehúzni a volt férjemet(ahová persze ő óhajtana becuccolni).Hát kösz,nem, akkor inkább maradok egyedül...
2015. aug. 20. 20:08
 13/23 anonim ***** válasza:

"nincs lakásom,és kevés a fizum"

De te elvárod, hogy neki legyen, vagy te sem várod el? Ha te se várod el, akkor oké.

2015. aug. 20. 20:13
 14/23 anonim ***** válasza:
Nem,nem várom el,exel is albérletben laktunk.Nem várok el se tengerperti nyaralást,se BMW-t,s házat...De tény nem kéne olyan se aki keres 100 ezret,annak a felét is gyerektartásra költi,aztán még nekem kell eltartani.
2015. aug. 20. 20:18
 15/23 anonim ***** válasza:
Ja,ez engem is érdekelne.Nem tudom előzőz miért vált el,az én exem pl lecserélt egy olyan csajra akinek bele lehettt ülni a lakásába,és sokat keres.Ő meg nézheti 8 óra meló utánn otthon a lapostévén a meccset,WOW-ozhat amig a csaj kidolgozza a belét egy multiban.
2015. aug. 20. 20:24
 16/23 anonim ***** válasza:
Ha 8 órát melózik, akkor pénzt is keres. Ergo nem a csaj tartja el.
2015. aug. 20. 20:45
 17/23 anonim ***** válasza:

Ilyennel még én sem találkoztam.

Persze ha otthon vagyok, akkor kényelmesen adom elő magam, nem sokat segítek be a háztartásba, de már 27 éves vagyok, így nem otthon lakom. A saját lakásomban pedig nyilván én takarítok és tartom rendben a dolgokat.

Keresetem pedig köszönöm szépen nekem is van. Szerencsére a magyar medián fölött egy kicsivel, úgyhogy ugyan van okom a panaszra, de elvagyok a saját pénzemből.

A jövőben külföldre készülök, ott a magamfajta mérnököt még jobban megbecsülik, így ott még úgyse fogok a barátnő pénzére szorulni.. Meg úgy egyébként is, én is jellemzően nőkből/lányokból láttam ilyent sokat. Az exem is ilyen volt. Konkrétan bankautomatának használt.

2015. aug. 20. 20:49
 18/23 anonim ***** válasza:
12: Hát, azért nekem ez a hozzászólás kicsit máshogy jött le. Én sem szeretném a barátnőmet eltartani, ha lehet. Jártam már ott, nem akarom még egyszer. Ha lehet, azért a nő is keressen annyit, mint amennyit én (igazán nem csillagászati összeg).
2015. aug. 20. 20:52
 19/23 anonim ***** válasza:
Ezt még csak forditva hallottam.
2015. aug. 20. 23:34
 20/23 anonim ***** válasza:
16-ja persze keres,csak ha épp nevetséges összeget és azt is a saját hülyeségire költi,és nekem kell mindent(rezsi,kaja,stb) fizetni azt te mégis minek neveznéd?
2015. aug. 21. 08:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!