Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még olyan férfiak, akik nem akarják magukat eltartatni?
Figyelt kérdés
Akárkivel futottam össze eddig, mindnek az az életcélja, 30ig eltartja őket anyuci, utána meg az aktuális nő. De nem ám úgy, hogy kap kaját, ruhát, meg ami az élethez kell, cserébe meg hallgat nagyokat, és besegít a háztartásba. Játssza a ház urát, elvenné a teljes keresetem, és keresztbe szalmát nem tenne a házban, sajna van tapasztalatom ilyen f@.szjankókkal.
És nem suttyófalván ismerkedek, diplomás, magukra és a környezetükre igényes 25-30 közti férfiakról van szó.
2015. aug. 20. 18:55
21/23 anonim válasza:
Hja, tehessen már ő arról, hogy nem keres havi ötszázezret. Biztos jókedvéből gürizik szaréhugyé'...
22/23 anonim válasza:
Nem nem az a baj hanem,hogy azt a 120-130 ezret amit megkeres,ne Iphone-ra,x-boxra,nike cipőre meg ilynekre költse miközben nekem meg a turkálóból kell öltzönöm,mert egy vasam nem marad miután rezsit meg a kaját kifizettem,mert abba nem hajlandó beleadni egy petákot se.
23/23 anonim válasza:
" mert abba nem
hajlandó beleadni egy petákot se."
De az ilyen mellett minek maradsz egy napot is? Itt nem arrol van szo, hogy egy ideig munkanelkuli lett és ugye joban-rosszban tamogatjuk egymast. Hanem itt konkretan tudatosan kihasznál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!