Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet kezdeni egy nagyon konzervatív lánnyal?
Sajnos (?) / nem sajnos gyönyörű. Csodálatos, sportos alak, szép arc. Viszont még sosem volt barátja, még sosem járt senkivel - többek között azért mert a szülei féltették, nem engedték "pasizni".
Ismerkedünk, randizunk, szimpatikus vagyok neki. Gyengéden "tapizni" már engedett (persze csak ruhán keresztül), mikor viszont az utcán, sötétedés után próbáltam ide-oda tenni a kezem, akkor rám szólt, hogy "az utcán mégsem kéne".
Igaza volt, vagy sem?
Jó, akkor konkrétan a kérdésre válaszolva: Betörni.
Mást nem tud vele kezdeni.
Ez tőled függ. Vagy vársz türelmesen, ami akár hosszú heteket vagy hónapokat is jelenthet és nem garancia az sem semmire, vagy ha számodra más számít, más dolgok, akkor nem rabolod tovább az idejét és keresel magadnak egy másik lányt.
Amúgy én abszolút nem vagyok konzervatív, sőt, viszont az gondolom, hogy mindennek megvan a maga helye és az amolyan intim helyen történő tipi-tapizásnak szerintem se az utcán van a helye. Oké, nagyon felindult állapotban, tök sötétben, ahol tényleg senki nem lát, most "odatéved" az ember keze, hát nem történik tragédia, de azért ez nálam se alap. Neki meg pláne így, hogy még nincs egyáltalán szexuális tapasztalata, nála meg ez nem jelent egyet azzal, hogy konzervatív lenne.
Én 25 éves férfi vagyok egy 5 éves elettarsi kapcsolatban. Szerintem várj rá 2-3 hónapot, adj neki időt / esélyt, hogy raszanja magát.
A konzervatívra annyit, lehet hogy én vagyok régimódi, de nyilvános helyen azon kívül hogy atolelem, fogom a kezét, vagy adok 1 puszit a páromnak, többet nem. Igen is viselkedjunk kulturáltan, én se vagyok kíváncsi arra, hogy mások hogyan izgatjak fel egymást a parkban...
Szerintem teremts helyet az intimebb kozelsegre, és ne egy randi után sétálva akard elkezdeni az előjátékot...
Az utcán én sem hagynám, pedig én minden vagyok, csak nem konzervatív.
Ez nem konzervatívság, csupán tiszteli magát annyira, hogy nem hagyja magát fogdosni mások előtt.
Az már neccesebb, hogy nem volt még kapcsolata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!