Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jenlent ha valaki konzervativ egy kapcsolatban? Semmi szeretet, semmi szex?
Figyelt kérdés
2016. febr. 13. 10:03
1/5 anonim válasza:
Hat sztem a szex minden kapcsolat resze. Max nem annyira nyitott ilyen teren sem.
2/5 anonim válasza:
Hát ez nem világos kérdés!
Férfi/Nő vagy? Korod?
A konzervatizmus azt jelenti, hagyományőrző, (maradi?) az múlt értékeit szem előtt tartó, az újat nem igazán elfogadó. De szex volt 5000 évvel ezelőtt is! gondold át mit akarsz kérdezni, és írj privátot!
3/5 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy nem fog konyhaasztalon szexelni, a hagyományos pózoknál marad és nem fog magából kikelve szopni és nem fog mások előtt csókolózni sem.
4/5 anonim válasza:
A konzervatív szónak van egy olyan jelentése is, hogy érték megőrző. Szerintem ebben az esetben az értéken van a hangsúly, magán a kapcsolat értékén. Amibe bele tartozik a kölcsönös tisztelet, a problémák megoldása és a szeretet és a szex is benne van. Ami nem fér bele, apró problémák miatti szakítás, egymással szembeni bunkóság (ezt nem tudom jobban megfogalmazni), félrelépés, illetve a #3-as válaszoló által írt dolgok például. Bár ha valamilyen vadulásra mindketten nyitottak szerintem attól még lehet konzervatív egy kapcsolat.
5/5 anonim válasza:
Ha egy kapcsolatban nincs szeretet, nincs szex, akkor ott nem az egyik fél konzervatív, hanem a másik fél hülye. Mi a túrónak vagy valakivel, aki nem szeret, és még csak szexelni sem akar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!