Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mivel tudnám meglepni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel tudnám meglepni a konzervatív páromat?

Figyelt kérdés

Igen tudom kérdezzem meg tőle. Megtettem. Többször is. Mindig csak az válasz rá, hogy neki nem igazán van fantáziája ilyenekről, és tudja h én tapasztaltabb vagyok, szóval rám bízza magát.

Szóval a kérdésem hozzátok, konzervatívabb pasik hozzátok szólna, hogy nektek mi férne bele, mi izgatná a fantáziátokat, mi a határ?

Kérlek titeket ne trollkodjátok szét a kérdést, szeretnék vmi használhatóbb választ is kapni.

Köszi előre is a segítséget.

24/N

2016. febr. 8. 12:50
 1/5 anonim ***** válasza:

hat ez nagyon érdekes kerdes.

altalaban a férfiak a nyitottabbak az újdonságokra.

hát figyi itt a net. bámit megtalalsz.

nemtudom mie gondoltal, de pl pózváltás, vagy tusolóban, talán játékok...

2016. febr. 8. 13:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Ennyire azért nem konzervatív h csak 2 pózt imsernénk, és tusolóban is csináltuk már. De pl többször próbáltam rávenni nyilvános helyen, akár csak egy oboára is, nem volt nyerő. Saját magától semmit nem kér, mindig engem kérdez, hogy hogyan csináljjk, illetve szeretkezni is akkor szeretkezünk csak, ha én kezdeményezek. Sokat beszélgetünk pedig erről, de érzem rajta, hogy neki beszélgetni is kellemetlen, feszült...
2016. febr. 8. 13:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Igazából ő ilyen tipus, nem hozza lázba a sex. Nekem is van ilyen ismerősöm. Nem fogsz találni olyan pózt vagy fantáziát amitől beindul, mivel ez természetéből adódik, nem pedig vmi szorongás egy régi rossz emlék miatt. Inkább élvezd ki te jobban, csinálj bármit, neki úgyis jó lesz, bármit és bárhogy csinálod.
2016. febr. 8. 13:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Pontosan mit értesz az alatt, hogy konzervatívabb, mit nem próbáltál vele, mert valakinek már az orálszex is pfúj.
2016. febr. 8. 15:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Előző voltam most látom, hogy már írtál egy választ. Hát figyelj ha neki a kocsiban orálozás sok, akkor tényleg nem nagy kunszt neki a szex.Neked nem jó azért akarsz mást is kipróbálni? Mert láthatóan neki tökmindegy jó ami van. Szerintem a lényeg a fokozatosság, szóval ne vidd le swingers klubba azonnal. Eleinte egy- egy apróságot vigyél be (tejszínhab, szexel ébresztés, dörgölőzés nyilvános helyen suttyomban st)aztán majd meglátod mitől indul be, adj neki időt, hogy hozzászokjon mert biztos zavarban lesz egy ideig
2016. febr. 8. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!